Indoor how-to
-
sticky
Re: Indoor how-to
močneje pihni v list. če zleti dol in rahlo lebdi v zraku, je to prah. si kaj pod liste gledal?
-
INKVIZITORKA
Quote:
Lep pozdrav, danes sm opaziu zelo majhne bele pikice na listih moje ganje. Bele pikice lahko odstranim tako, da grem s prstom po listu... No predvsem me zanima kaj za vraga so te pikice? bolezen? premalo/preveč vode?
Hvala za vnaprej.
Ali si kadilec cigaret?( resno vprašam )
Lep pozdrav, danes sm opaziu zelo majhne bele pikice na listih moje ganje. Bele pikice lahko odstranim tako, da grem s prstom po listu... No predvsem me zanima kaj za vraga so te pikice? bolezen? premalo/preveč vode?
Hvala za vnaprej.
Ali si kadilec cigaret?( resno vprašam )
Jaz sicer ne kadim, mam pa v familiji dva, ki redno kadita, sicer ne v moji sobi... Prah to ni 100%, gre dol, če zelo orenk pihnem, ali pa s prstom pobožam list. Na spodnji strani lista ni ničesar. Če bi se izkazalo da je to kak nepridiprav organizem, bi kaj škodilo da bi jih s kakimi "pesticidi" pošprical...?
lohka da je sam prah res...
lahko pa da je powdery mildew
lahko pa da je powdery mildew
-
INKVIZITORKA
Cigaretni pepel - ko te ni blo je nekdo box pogledal, pa
čik mel v roki in je mal pepela odneslo na list ...
Quote:
Jaz tut mislim,da bo to to.Ni panike
Jaz tut mislim,da bo to to.Ni panike
the walley of sylvania
Zanimivo, je glih to, da med počitnicami nobenga kadilca ni blo doma, to sem pa opaziu šele 3-4dni nazaj. Zdejle jih ni veliko gor, vendar ko bojo, bom probal narest fotko(čeprav moj fotoaparat nima dobrega makrota, upam da bodo vidne). Bom pa dobro spremlaj vso dogajanje in poročal. Hvala vsem!
ps: če bi že ble pršice, s čim je najbolj, da jih odstranim ne da bi naredil škode rastlini?
ps: če bi že ble pršice, s čim je najbolj, da jih odstranim ne da bi naredil škode rastlini?
možno da je cvetni prah...