Indoor how-to
Re: Indoor how-to
sloskank zaenkrat zgleda ok, samo da se gor držijo.
Seveda pa jim paše čim bolj močna luč, pod hps rastejo kr gosto ..predvsem pa pod High-UV Metal Halidno
Kasneje jim lahko dosipaš zemlje skoraj do vrha kalčnih listov ...in poteptaš na obliko piramide, to jih daje uporo
Seveda pa jim paše čim bolj močna luč, pod hps rastejo kr gosto ..predvsem pa pod High-UV Metal Halidno
Kasneje jim lahko dosipaš zemlje skoraj do vrha kalčnih listov ...in poteptaš na obliko piramide, to jih daje uporo
Cannabis~Researcher
sloskunk
ne to je pr vrsti white skunk cist nrmalno nekaj casa v visino potem pa hitro liste fura ven
ne to je pr vrsti white skunk cist nrmalno nekaj casa v visino potem pa hitro liste fura ven
Ej sloskank kok w so te varčne žarnce. Drgač pa morš met žarnce nad raslinami. Js mam 3 varčne žarnce za 3 rastline (sam tok sm mel zj semenk) pa fula lepo rastejo.
Moje 3 rastline:
Moje 3 rastline:
i am invisible!
fak so lepe...men so zlo ušeč take ko so rdeče al pa kej...lepe so
vse slike so lepe sam tazadnja pa je zmagala
.::LEGALIZACIJA SE BO ZGODILA::.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
barva nam je zelo vsec.a to je odvisno od genetike al od pogojev al obojega,to mi sezmeri ni jasn
You Fuck With The Bull You Get The Horns
Quote:
Ok folk mam problem. moje bilkice že lpo napredujejo sam na 1ni sm pa opazo čudno rjave pike al kak bi temu reko. Prilagam sliko moje obolele bilke in problematičnih delov
Dejte pomagat pliss kr se to kr širi!!!!!!
Ok folk mam problem. moje bilkice že lpo napredujejo sam na 1ni sm pa opazo čudno rjave pike al kak bi temu reko. Prilagam sliko moje obolele bilke in problematičnih delov
Dejte pomagat pliss kr se to kr širi!!!!!!
i am invisible!
Premalo kalcija.
S čim pa gnojiš?
LP
S čim pa gnojiš?
LP
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!