Kako narediti nekaj svojih semen
Re: Kako narediti nekaj svojih semen
Lahko,pa saj smo,oz. so pisali o tem,da oprašiš kak spodnji vrh če nočeš polno biljko semen,vzameš čopič ga pomočiš v cvetni prah in z njim cvetni prah naneseš na željen cvet rastline,kasneje bodo na tem cvetu semena,to je to.
Preberi temo temeljito,še slike opraševanja sem dal nekje v to temo.
Srečno,pa lp.
Preberi temo temeljito,še slike opraševanja sem dal nekje v to temo.
Srečno,pa lp.
the walley of sylvania
prebrav pa ne dojamem kokr zdj mislim je možno sam 1 cvet oploditi
ja tistega ko oplodiš na tistem je
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
Cannabis~Researcher
XyZ kaksen je pa ta na sredini semen :S
Vsa semena so v semenskem ovoju v katerem raste in zori ko je seme dovolj zrelo pade iz tega ovoja. Ta seme na sredi je v tem ovoju.
-
ganja_farmer
ah niti ne:D bote vidl kaj vam bo ganja_farmer pripravu zaene fotke:P you will be impresed:D
Osebna fotogalerija
-
OriginalGanjata
Dejte mi povedat neki fantje in dekleta, mam enga moškega ki ga mislim met do konca za cvetni prah, sam mi je ta moški začel ful hitro cvetet, tolk hitro da je nekatera svoja jajca odprl že v šestem tednu vegetacije in ker mam v sobi tut ženske ki tut že kažejo spol(take čist majhne dlakce vn gledajo, lih sam tok da se vidi da so ženske) in ventilacijo me skrbi da ni ta moški men kako ženskico zaplodil. Dejte mi povedat,a je panika, ker nočm met vseh žensk zaplojenih ampak samo izbranke, pa se opravičujem če smetim...pa ne mi rečt: sj boš videl ko bojo cvetele
Man who go to bed with itchy ass wake up with sticky fingers.