Smešna posledica dejstva, da smo del rastline se pa kaže v dejstvu, da se nočemo zavedati tega dejstva, vsaj ne takrat, ko se gre za dnar. Kakorkoli že, konoplja že ve zakaj.
V svoji glavi nimam več nobene rakaste možganske celice, pa tudi nobene nove se ne tvorijo, saj me RADIO in TV frekvence elektro-magnetnega valovanja ne dosežejo v škodljivi jakosti, obenem pa se trudim čimveč kadit, ker z vsakim pokajenim gramom se mi IQ dvigne za 1 piko. Karkoli IQ za debile, ki pišejo te članke sploh pomeni. Sam nerad uporabljam žaljive besede, še posebej takrat, ko sem višje. Celo besedo višje nerad uporabljam, ker odkar sem videl kdo sem, sem tudi "zadet" isti, kar je še vedno ista realnost in resnica za vse prijatelje in prijateljice, ki jih poznam in z njimi poham. In res je, ker poham sem družabno bitje, moji prijatelji so mnogi.
Pravzaprav nas je vedno več. Pohamo. V zasedi. Čakamo, skrivamo se pred policaji, da ne opazijo, kaj se jim dogaja pred nosovi. To je sprememba, ki je oni ne bodo preživeli, mi ki dehamo, pa jo bomo, ker zdaj, ko ni več časa in prostora za idiote, primitivce in ozkoglede oportuniste, zdaj sem na vrsti jaz, sam proti vsem. Pa me ni strah, trava mi je pregnala paranojo.
Ni več enega mnenja. Naj živijo mnenja. Kdor nima lastnega mnenja je proti mnenju države!!! Kdor si ustvarja mnenje iz enega vira bo pogubljen, naj živi multisenzorično neprostorsko brezčasovno samozavedajoče se Bitje - ki si tu in tam pravi tudi Človeštvo, največkrat pa ga opazim le JAZ, ki berem ta idiotski post.
Anandanin je molekula, ki jo proizvaja človek. CB1 in CB2 sta receptorja, ki jo v človeku sprejemata. THC in CBD se veže na CB1 in CB2. To je dokaz, da smo posamezno del celote in da je celota del večine. S tem prejšnjim stavkom sem si skoraj razbil praznino v možganih, pa jebiga, berem dalje.
Če kdo verjame v tekste pri katerih ima prste vmes politika, ni nič boljši od človeškega dreka. Je navaden idiot in kreten. Budala, ki si ni sposobna seštet 0+1, kar je bilo bo in je 1. Še vedno. Vedno ena. Nič drugega. Samo enka. Cifra ena. Še vedno. Še vedno... Še vedno... Še vedno...
Potem pa pride en idiot pa pravi, da je možno, da statistično gledano in v kontekstu večinskega idiotizma, sploh ne bi bilo tako slabo, če bi tu in tam 0+1 bilo kar 0.5! To je laž. Vedno je bila bo in je laž.
Eno je res v glavi. Vse ostalo pa ne?
Bombo THC-ja bom vrgu na to idiotsko državo, ko bomo vsi počeni, se nobenmu ne bo dal več pisat idiotskih člankov, kot je ta blesav post, ki ga pravkar berem.
Nočem več politike, hočem mnenje.
nova vrsta človeka, ki ga je razvila konoplja za bojne namene -->
<-- navadni idiot ali politik

Kako so pravzaprav prišli na to? Ob prebiranju takih neresnic mi gre kar na jok. Očitno je prispevek nastal iz kake osnovnošolske seminarske naloge, saj medicinci in policisti ne morejo in ne smejo biti tako zelo nori, da bi pisali to! Marihuana z osamljenostjo in nerazumevanjem nima nobene veze! Osamljenega in nerazumljenega se lahko počuti kvečjemu uživalec depresorskih drog, torej uživalci heroina in alkohola.