BAN
-
ganja_farmer
BAN
Torej če bodo z kakšnim uporabnikom veliki problemi, da ne bo upošteval pravil, in znova kršil kljub opozorilu se lahko od zdaj naprej dodeli ban. Prosim da če boste nad kom opazili da se neprimerno obnaša, piše neprimerne snovi, .... Naj v ta topic to napiše in če ne bo druge rešitve bo benan!
lp
lp
Osebna fotogalerija
-
ganja_farmer
Re: BAN
tista izjava je bila brisana, Šlo se bo po postopku.
1. opozorilo
2. obvestilo o bananju
3. ban
lp
1. opozorilo
2. obvestilo o bananju
3. ban
lp
Osebna fotogalerija
In se to, kar je potrebno dodati za bananje:
Razlog, zakja predlagate ban in ga prosim utemeljite.
NE napisat smo to: Ni se strinjal z mano ali kaj podobnega.
Prosim, da to upostevate, ko pisete zakaj nekoga benat in upam, da bo tega cim manj.
LP Skorc
Razlog, zakja predlagate ban in ga prosim utemeljite.
NE napisat smo to: Ni se strinjal z mano ali kaj podobnega.
Prosim, da to upostevate, ko pisete zakaj nekoga benat in upam, da bo tega cim manj.
LP Skorc
-
botanicarka
kako pa potem zgleda ta ban? ta zadeva resnično zaleže? glede na kaj se potem nastavi ban? na uporabniško ime, IP,...? v takem primeru je ban popolnoma neučinkovit. če banate mene, si ustvarim nov account z drugega ip-ja (imam dinamičnega) in veselo nabijam naprej.
ali imate mogoče v mislih kakšno bolj učinkovito metodo?
edit: kako pa boste določili ban? na nekih forumih te po parih predhodnih opozorilih banajo najprej za nekaj dni, kasneje lahko prideš nazaj, če se nadaljujejo dejanja, te banajo spet za določen čas,... ali bomo mi imeli pa kar dokončen ban?
ali imate mogoče v mislih kakšno bolj učinkovito metodo?
edit: kako pa boste določili ban? na nekih forumih te po parih predhodnih opozorilih banajo najprej za nekaj dni, kasneje lahko prideš nazaj, če se nadaljujejo dejanja, te banajo spet za določen čas,... ali bomo mi imeli pa kar dokončen ban?