prijava na policijo da pohaš ?
Re: prijava na policijo da pohaš ?
kolega so pred dvemi meseci v ledvice zaradi tega ker ni hotu priznat da je 3/4 jointa ki so ga našli na tleh njegovega.
hvala za koristne informacije, sticky.
no mene so pred letom ko sem šel iz mesta "zahaklali" z kao torbo pa sem reko, da dokler ne pokaže izkaznce nebo pogledal v njo. Tipu se je vtrgali pa me je prtisno, jaz pa kot gobec da ga bom tožo takrat pa so letele full - večina po rebrih sam je pol en starejši prletel pa škifa zbil na tla. Potem pa sem podal anonimno pritožbo(tudi starejši moški jo je dal) in po zadnjih informacijah je letel.
.::LEGALIZACIJA SE BO ZGODILA::.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
- Lacna-Pljuca
Hehehe. Pozabil sem napisat do konca. My bad. Tukaj je celo vprašanje: A ti loh murjak spusti kajlo k te vidi, kako si razmazal baso po tleh, ko si ga opazil, še preden je do tebe prišel in zapiše, da si uničil dokaze?
Teoretično me zanima, zgodilo se mi še ni.
k si na kepsariji ce noces pudpisat na hrbet mokra brisaca pa s pendrekom batine frka pa je k se ti nc ne puzna.mojga frenda so na begu ujel pa prefukal da je puvedu moj ime.ce te kep zlima sam nazaj na kepo pa laufi kokr se da
P.S. lacna pljuca ce te hoce te zajebe takoj s tem da pobere joint...ce pa nima materjalnih dukazov te pa itak sudja uprosti
P.S. lacna pljuca ce te hoce te zajebe takoj s tem da pobere joint...ce pa nima materjalnih dukazov te pa itak sudja uprosti
Quote:
Hehehe. Pozabil sem napisat do konca. My bad. Tukaj je celo vprašanje: A ti loh murjak spusti kajlo k te vidi, kako si razmazal baso po tleh, ko si ga opazil, še preden je do tebe prišel in zapiše, da si uničil dokaze?
Kaj pa bi zapisal? Če pa sploh ne ve kaj si mel. Lahko, da je šlo za žvečilni gumi, pljunek, bonbon, radirko, bombo, ...
Ne sme te udariti, razen če bi se upiral. V nasprotnem primeru lahko pade poleg disciplinskega postopka proti njemu tudi odškodninska tožba.
Kaj pa bi zapisal? Če pa sploh ne ve kaj si mel. Lahko, da je šlo za žvečilni gumi, pljunek, bonbon, radirko, bombo, ...
Ne sme te udariti, razen če bi se upiral. V nasprotnem primeru lahko pade poleg disciplinskega postopka proti njemu tudi odškodninska tožba.
LP, ekolog
ja kaj pa mu je problem rečt, da si se upiral? reku bo, da si začel bežat, te je ujel in uporabil silo, zato da te je umiril. nikakor pa ne tepst policajev, jih je že mati narava dost . ne resno, napad na uradno osebo je zajebana stvar. tut če na sodišču poveš svojo zgodbo (lahko resnično), da te je najprej policaj trikrat udaru, lohk ugibaš, komu bodo verjel. še če maš 10 prič, bodo verjetn rajš kapsu verjel, ker si lohk priče podkupu.
edit: nisem več 'addict' , zdej sm kar 'old hand' , tko da prosim za mal več spoštovanja
edit: nisem več 'addict' , zdej sm kar 'old hand' , tko da prosim za mal več spoštovanja
Tole z brisačo so zgodbice.
Nikoli še nisem slišal,da so nekomu dali brisačo gor pa čez batine.Lepo te prosim a boš na miru,ko ti da brisačo čez hrbet pa čakal,da začne pokat po tebi.
<baphomet>
Nikoli še nisem slišal,da so nekomu dali brisačo gor pa čez batine.Lepo te prosim a boš na miru,ko ti da brisačo čez hrbet pa čakal,da začne pokat po tebi.
<baphomet>
the walley of sylvania
moj frend jih je tako ja,kao epileptični napad.
<baphomet>
<baphomet>
the walley of sylvania
Quote:
k si na kepsariji ce noces pudpisat na hrbet mokra brisaca pa s pendrekom batine frka pa je k se ti nc ne puzna.mojga frenda so na begu ujel pa prefukal da je puvedu moj ime.ce te kep zlima sam nazaj na kepo pa laufi kokr se da
lol ujel na begu kere strelaš ti
lol ujel na begu kere strelaš ti
weedindeed