Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
lahk 30, lahk pa 3.
vse je odvisno od tega, kakšno metodo gojenja boš izbral -> sog, scrog,...
vse je odvisno od tega, kakšno metodo gojenja boš izbral -> sog, scrog,...
left konoplja.org on 27.7.2007
Ok...tnx za odgovor
V to škatljo spravim glih 12 velikih loncev in toliko bo tudi rozic noter pol bom pa dal še mrežo gor da nebojo glih prevelike....
V to škatljo spravim glih 12 velikih loncev in toliko bo tudi rozic noter pol bom pa dal še mrežo gor da nebojo glih prevelike....
Mene pa zanima kuko je stemi semeni k jih proizvedejo hermafroditi, a so uporabna al je sam še več možnosti za nove hermafrodite?
to misliš hermie skunk na feminized cindy?
ja vsklila bodo in lahk da bo sprva rastlo lepo'
...je pa velika verjetnost da bodo spet hermiji!
ja vsklila bodo in lahk da bo sprva rastlo lepo'
...je pa velika verjetnost da bodo spet hermiji!
Cannabis~Researcher
Quote:
Rabim en odgovor
Zdaj imam moje rastlince 30.dni na vegi.
Slikca 1
Slika 2
Kdaj lahko grem na cvetenje? Nebi rad da gre preveč v višino ker imam samo 110cm prostora!
Hvala za odgovor
Ja odvisno od okoliščin,jaz bi jih dal kr na cvetenje,ker se bojo itak na cvetenju še raztegnile za cca 50%.
Zdaj pa ti sam veš koliko ti ostane višine na voljo v boxu od višine,ki so jo že dosegle.
lp
<baphomet>
Rabim en odgovor
Slikca 1
Slika 2
Kdaj lahko grem na cvetenje? Nebi rad da gre preveč v višino ker imam samo 110cm prostora!
Hvala za odgovor
Ja odvisno od okoliščin,jaz bi jih dal kr na cvetenje,ker se bojo itak na cvetenju še raztegnile za cca 50%.
Zdaj pa ti sam veš koliko ti ostane višine na voljo v boxu od višine,ki so jo že dosegle.
lp
<baphomet>
the walley of sylvania
Quote:
Quote:
Rabim en odgovor
Slikca 1
Slika 2
Hvala za odgovor
lp
<baphomet>
Ostane mi tam cca 20-30cm ker nesmem dati preblizu luči ker nimam še cool tube..
Quote:
Rabim en odgovor
Slikca 1
Slika 2
Hvala za odgovor
lp
<baphomet>
Ostane mi tam cca 20-30cm ker nesmem dati preblizu luči ker nimam še cool tube..
-
ekselenski
Old farts
Zanima me glede GA spreja. JA ali NE, ma kdo kaksne izkusnje al pa me usmerite na taprav topic (tale search je bl u p***)
tnx
Zanima me glede GA spreja. JA ali NE, ma kdo kaksne izkusnje al pa me usmerite na taprav topic (tale search je bl u p***)
tnx
Upam da sm se prav odločil!
V petek bom dal na cvetenje moje rožice! Da nebo prevelik šok za rožice bom tako šel na cvetenje 16/8 , 14/10 in 12/12
Še slikce
Vega 37.dan SLIKA 1
Vega 37.dan SLIKA 2
V petek bom dal na cvetenje moje rožice! Da nebo prevelik šok za rožice bom tako šel na cvetenje 16/8 , 14/10 in 12/12
Še slikce
Vega 37.dan SLIKA 1
Vega 37.dan SLIKA 2
nej me kdo poprav, če se motm...
teb so ene 3 rožce začele spodi mau rumenet. kolk jih pa ti gnojiš? k pr men se je to isto začel dogajat, pa je blo krivo premau dušika.
teb so ene 3 rožce začele spodi mau rumenet. kolk jih pa ti gnojiš? k pr men se je to isto začel dogajat, pa je blo krivo premau dušika.