Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Flašo prereži na pol oz. prereži jo tako da bo pokrila rastlino, potem pa samo rastlino z flašo pokrij, pa ne pozabi dati dol zamaška.
lp
lp
lahko še kakšno luknjo v plastenko nardiš:)
Quote:
a mogoce gdo ve kva je z mojo rozico narobe.cist na vrh so listi tko upognjeni, vode ma zihr dost, gnojila tut tko da nevem kva bi loh blo...aja pa se celotno sliko sm dodal ce ma gdo ksno pripombo al pa ce mi kej tazga priporoca.
se slikce:
To se je na eni rastlini tut men delal prejšn let in še vedno nisem prepričan zakaj.
Zraven sem mel še eno rastlino, ki je rastla v istih pogojih ampak ni mela tega.
Možno da je že v genih določen da bo mela take liste.
Če kdo ve kej več naj pove...
a mogoce gdo ve kva je z mojo rozico narobe.cist na vrh so listi tko upognjeni, vode ma zihr dost, gnojila tut tko da nevem kva bi loh blo...aja pa se celotno sliko sm dodal ce ma gdo ksno pripombo al pa ce mi kej tazga priporoca.
se slikce:
To se je na eni rastlini tut men delal prejšn let in še vedno nisem prepričan zakaj.
Zraven sem mel še eno rastlino, ki je rastla v istih pogojih ampak ni mela tega.
Možno da je že v genih določen da bo mela take liste.
Če kdo ve kej več naj pove...
claw effect prevec dusika...
Quote:
a se ga da kako zmanjšat?
a se ga da kako zmanjšat?
ja zemljo spereš z vodo. Podomače povedano rožo izdatno zaliješ z čisto vodo.
Jst bi sam uprasu cez kolk časa morm zamenat HPS 150W žarnico?
Slisal sem da po 4ih mesecih ali prej.Ali je to res?
Slisal sem da po 4ih mesecih ali prej.Ali je to res?
A mi das pljucka???
jst sm hps 150w uporablju nonstop več kot eno leto, pa nisem opazil nobenega znaka, da bi bilo karkoli narobe..
left konoplja.org on 27.7.2007
sej ni fora, da bi blo z njo opazno kej narobe. kup si novo lampo iste moči in obe prklop. boš vidu, kakšna razlika je.
one grow one lamp