Big Brother
Re: Big Brother
Men je blo tist, k so zaprl sedem folka v plavajočo hišo v Amsterdamu za določanje zmagovalnega straina na cannabis cupu, najbolši realnostni šov vseh časov! K sm to gledov me je čist prevzel pa velik smeha. Če bom pa jest to kdaj to doživu (k zih nam) ga pa neham pušit, tko kot se je en model tut na konc odloču, sej ni čuden, če je pa tip sprživ neomejeno količino najkvalitetnejše robe na svetu!
Big Brother se loh sam skrije prot temu!
Big Brother se loh sam skrije prot temu!
Evo še link od odlomka tega realeti šova: http://www.youtube.com/watch?v=j6nBP8QVGGQ
še drugi dan http://www.youtube.com/watch?v=5lcn53KO9JE&mode=related&search=
Quote:
Pred pol leta mi je crknla tuba... katodna cev je bla že ful stara.
Zdej pa najboljša odločitev v celem lajfu: nisem in ne mislm kupovat nove! Niti nočem, niti ne upam, ker takih bedarij kot so ti resničnostni šovi pa še ne... no vsaj za ljudi, čigar življenja so še preveč resnična...
Res ne vem kje je keč? Rajš grem spat pa mi še vedno ostane aktivnih več celic kot pa da bi tv bulu...
10 točk!
..ne, 2 x 10 točk!
Pred pol leta mi je crknla tuba... katodna cev je bla že ful stara.
Zdej pa najboljša odločitev v celem lajfu: nisem in ne mislm kupovat nove! Niti nočem, niti ne upam, ker takih bedarij kot so ti resničnostni šovi pa še ne... no vsaj za ljudi, čigar življenja so še preveč resnična...
Res ne vem kje je keč? Rajš grem spat pa mi še vedno ostane aktivnih več celic kot pa da bi tv bulu...
10 točk!
..ne, 2 x 10 točk!
Let The Force Be With You
TO so same budale res ful jim je težko prežvet tm majo za žret
majo za pit pa se fukajo se lohka.Kva še rabjo???
majo za pit pa se fukajo se lohka.Kva še rabjo???
A mi das pljucka???
Če bi za nagrado za uspešno opravljeno delo prebivalci dobili 20,30 oz nikoli ni preveč gramov trave, bi se najbrž tepli za to, kdo bi bil not
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...