semena - malo za splošno izobrazbo
-
Carlos_Mencia
Re: semena - malo za splošno izobrazbo
aha. kakšne metode si pa to delal, če ni skrivnost?
dej za par dni v kozarc z vodo, da korenince dodobra vn pogledajo, pol pa u zemljo!
al pa kuj u zemljo, sam pr prvem usaj vidš, če so pa kok jih je usklil!
drgač pa kva sploh komplicirate gled kalitve?
al pa kuj u zemljo, sam pr prvem usaj vidš, če so pa kok jih je usklil!
drgač pa kva sploh komplicirate gled kalitve?
najbolše rezultate imam, ko seme položim, na šotno tableto in ga potisnem, do polovice v zemljo (šoto). Vse skupaj pa pokrijem z posodo/najlonom/... Da drži vlago. Vedno BP pa tudi takoj vidiš če je vzklilo.
-
masterblaster
Jaz pa najboljše iztržim če dam semena v skret papir-papirnato brisačo,jo poprskam z vodo,nato pa dam vse skupi v vrečko-črno-da ne pride svetloba zraven.Potem pa dam vse skupi na en topel plac(poleti sonce,pozimi radiator).Če so semena kvalitetna,imajo že v 24 urah 1 cm dolgo koreninco!
-
123456789
Thnx for the edvice. Sm ravnokar sprobow wse tri metode, tako da se bo widl kera je najboljša. Malo axperimentiranja hehe Wam bom pa posredowal rezultate
http://www.sensiseeds.com/
Neverjetna semena! Od 20 semen jih je pognalo 18 in usa so bila ženska pa čeprav niso FEMINISED SEEDS!!
kdaj si jih pa sadil? kero sorto si mel?
lepo slišat če maš tako srečo
lepo slišat če maš tako srečo
a ma kdo low rider 2 semena na zalogi?
hey..
mi lahka kdo napiše ene dobre 3 sorte semen.. vidm da full hvalijo white widow, big bud itd.
naj mi kdo pliz odgovori
lp
mi lahka kdo napiše ene dobre 3 sorte semen.. vidm da full hvalijo white widow, big bud itd.
naj mi kdo pliz odgovori
lp
full je dobrih sort...kar se tice nirvane, ki majo najbolj pocen pa so meni osebno zakon white rhino, white widow in ak48