No naj za začetek povem, da sem "omaro" razdelil na 2 dela, tako da sta sedaj LED prostor in HPS prostor tudi fizično ločena, svetloba več ne prehaja skozi, niti zrak naj ne bi.
V led prostoru sem navrtal 2 novi luknji na dnu prostora iz katerih bo svež zrak prihajal v LED prostor. V tem prostoru zdaj vleče zrak iz sobe 80mm računalniški ventilator ki deluje na 12V in sicer 24 ur na dan. V LED prostoru je tudi 150mm ventilator za mešanje zraka, nameščen je pa pod mrežo, saj nad mrežo ni prostora ker so že kmalu ledice.
V HPS prostoru, sem naredil luknjo za 80mm računalniški ventilator, kateri bo odvajal topel zrak iz prostora. Deluje prav tako na 12V in sicer 24 urc na dan. Na dnu prostora sta tudi 2 manjši luknji ki dovajata svež zrak v prostor. Tudi v HPS prostoru je 150mm ventilator za mešanje zraka.
Tokrat sem se odločil da bom delal samo z eno sorto in sicer z AK-47. Tako da so sedaj 6 deklin v LED prostoru in 6 v HPS prostoru. Kloni so bili tokrat mnogo večji, saj so že vsi do mreže in že počasi trenirani pod njo. Vegetirali so približno mesec dni pod 125W envirolite žarnico.
No tu si lahko ogledate nekaj slik, za tiste ki ne marate preveč branja
Tukaj se lepo vidi nov 80mm računalniški ventilator v HPS boxu
2 nove mali luknji za dovod svežega zraka v LED prostor
tuakj sem dodal malo maerla zemlji
dodan perlit
zemlja premešana
V oba prostora sem namestil nove podstavke
tukaj je podstavek v LED boxu
podstavek v HPS boxu
Tu so dekleta pod LEDicam
Tukaj so dekleta pod HPSko
Upam da vam bo tema všeč, do naslednjič vam pa želim veselo gojenje.
Pozdrav od Medveda