OUTDOOR 2007
Re: OUTDOOR 2007
Še od mene! Moja prva roža za katero točno vem poreklo!
Eden od klonov od Bloodyevga klona Black Domine outdoor:
Tole sm mogu mal preh posekat, ker bi mi drgač splesnela, in zarad tega tut ni še čist čist do fendamenta zrela!
Upam da bo ustalim klonom uspel čist dozoret, ker neki pravjo da bo slana!
Mejhna je pa zato ker je bil tut klon mali pa še v teglcu je bil! Sam sm jih pa zato tok laži skriv!
Še enkrat hvala Bloody!!!
Eden od klonov od Bloodyevga klona Black Domine outdoor:
Tole sm mogu mal preh posekat, ker bi mi drgač splesnela, in zarad tega tut ni še čist čist do fendamenta zrela!
Upam da bo ustalim klonom uspel čist dozoret, ker neki pravjo da bo slana!
Mejhna je pa zato ker je bil tut klon mali pa še v teglcu je bil! Sam sm jih pa zato tok laži skriv!
Še enkrat hvala Bloody!!!
Nekateri imate prav lepe rožice
Quote:
Drugo leto po potrebno poseči po nekaterih zgodnejših vrstah.
Letos mi je kar nekaj že zgnilo. Nekaj pa še veselo raste, upam vsaj še na kakšnih 20 dni lepega vremena.
Drugače pa če pozna kdo kakšno dobro zgodnjo vrsto naj pove.
Nekaj imam že v planu ( ROX) pa tale ES od masterblasterja tudi ne zgleda slabo.
lp
Ne ta ES sploh ni slaba, sem jo imel priliko probat, tenx master, in morem rect da sploh ni tako Izi
Letos mi je kar nekaj že zgnilo. Nekaj pa še veselo raste, upam vsaj še na kakšnih 20 dni lepega vremena.
Nekaj imam že v planu ( ROX) pa tale ES od masterblasterja tudi ne zgleda slabo.
lp
Ne ta ES sploh ni slaba, sem jo imel priliko probat, tenx master, in morem rect da sploh ni tako Izi
police in helicopter search for marihuana ...
-
eightmileshigh
hehe očitno bo tale Easy sativa popularna drug let
jest jo mam tud na uču
jest jo mam tud na uču
Cannabis causes sanity
-
eightmileshigh
Quote:
lp
jep pa tale ROX zgleda tud ok
drgač pa še mandela#1 pocen pa dobr je vidt tko a pozna kdo?oz. je že kdo sadil?
lp
jep pa tale ROX zgleda tud ok
drgač pa še mandela#1 pocen pa dobr je vidt tko a pozna kdo?oz. je že kdo sadil?
Cannabis causes sanity
Torej ni rast ni pogojena s toploto ?
jah neki bom mogu poštudirat, mogoče bom en tak šotor iz folije naredu , bomo vidl
Enjoy what is natural
LBC: jah, če je mrzlo se še bl nabilda, tko da ubistvu mraz kot tak ni problem (da zmrzne lih ni kul no ) , bl je problem ce ni sonca
folija, huh, po čem takem bi mogu tut jst posežt, problem je pa ker bi se lahko sonce odbivalo od folije, in bi blo cudno na drevesu en tak šotor met..
folija, huh, po čem takem bi mogu tut jst posežt, problem je pa ker bi se lahko sonce odbivalo od folije, in bi blo cudno na drevesu en tak šotor met..
Torej bi si komot lahko zdaj posado pa bi mi zraslo brez anomalij, ipd. ?