Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Quote:
hesijova gnojila so ena izmed najboljših, to kar si ti kupil, je vse kar rabiš (nevem od kot ti to da morš kupit 10 flašk???), maš vse mikroelemente, ki jih potrebuješ, poleg tega pa vsebuje organski dušik, tako da se ne ustavrja toliko soli v zemlji, jaz ga uporabljam in sem zadovoljen z rezultati
to zdej ugibat glede barve rastline je mal zgrešeno, preveri PH, hesijova gnojila so vbistvu precej močna, tako da bo zalivanje z priporočeno dozo sigurno dovolj, edino če nimaš nekih metrskih bilk
stay high
Jaz tako rečem...vsak ima drugačno mnenje o hesiju Js lahk rečem da od cana terra gnojilo kr fajn trga:)
hesijova gnojila so ena izmed najboljših, to kar si ti kupil, je vse kar rabiš (nevem od kot ti to da morš kupit 10 flašk???), maš vse mikroelemente, ki jih potrebuješ, poleg tega pa vsebuje organski dušik, tako da se ne ustavrja toliko soli v zemlji, jaz ga uporabljam in sem zadovoljen z rezultati
to zdej ugibat glede barve rastline je mal zgrešeno, preveri PH, hesijova gnojila so vbistvu precej močna, tako da bo zalivanje z priporočeno dozo sigurno dovolj, edino če nimaš nekih metrskih bilk
stay high
Jaz tako rečem...vsak ima drugačno mnenje o hesiju Js lahk rečem da od cana terra gnojilo kr fajn trga:)
yup ^^ se strinjam
canna tut tuki. zelo zadovoljen, sploh rhizo in cannazym
plants growing out of my ass
Ali mi lahko nekdo (z prakso) pove koliko zavreš rast ,če bilki stran režeš ta velike liste ki prekrivajo nove poganjke?--
A je to sploh smiselno delat?
thanks
A je to sploh smiselno delat?
thanks
EVERYthing you know is wrong
beLIEve me
beLIEve me
Odrezal si proizvodnjo hrane, to je vse. Koliko zavreš ti pa ne morem povedat.
Iz lastnih izkušenj pa tole: vsaka veja dela ZASE. Torej če boš na eni veji oklestil večino listov boš videl rezultat.
Iz lastnih izkušenj pa tole: vsaka veja dela ZASE. Torej če boš na eni veji oklestil večino listov boš videl rezultat.
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Hmmm
Se pravi tu in tam lahko odrežem,ampak brez pretiravanja ...
THX
Se pravi tu in tam lahko odrežem,ampak brez pretiravanja ...
THX
EVERYthing you know is wrong
beLIEve me
beLIEve me
Raje odreži vrhe pod listi. Itak so najbrž majhni in samo hrano jemljejo. Isto velja za vrhce na dnu rožice.
LP
LP
LOJZE
Quote:
Gnojiš po prepisani dozi ko piše na škatlji? Ali po polovični dozi?
Gnojiš po prepisani dozi ko piše na škatlji? Ali po polovični dozi?
Quote:
Raje odreži vrhe pod listi. Itak so najbrž majhni in samo hrano jemljejo. Isto velja za vrhce na dnu rožice.
LP
Indoor vseekako,outdoor pa je totalen nesmisu...se ti nabije še tolko več tistih majhnih listkov ter posledično dosti bolj pernat vrh....testirano
LP
Indoor vseekako,outdoor pa je totalen nesmisu...se ti nabije še tolko več tistih majhnih listkov ter posledično dosti bolj pernat vrh....testirano
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
-
Carlos_Mencia
js canno kr na polno..