PRVIÈ
Re: PRVIÈ
sem šla na eno petardo za hišo, pa kar naenkrat moja babica stoji za mano. nekaj časa me gleda, pol pa le vpraša: Kakšen čuden cigaret pa kadiš ti, a je to mogoče trava?! Pa jaz nje razlagam, da tale naša rožica ni noben bau-bau, ampak ima cel kup pozitivnih učinkov, da kadi veliko ljudi, med njimi tud razni politiki, dohtarji, policaji...
da se da iz nje marsikej narest, celo v eni moji zeliščerski knjigi sem ji pokazala, da je dobra tudi za astmatike...
Pa se babica nasmeje in reče: pa, sej ti nimaš astme, kakšen je pol tvoj izgovor da si ga pržgeš?
da se da iz nje marsikej narest, celo v eni moji zeliščerski knjigi sem ji pokazala, da je dobra tudi za astmatike...
Pa se babica nasmeje in reče: pa, sej ti nimaš astme, kakšen je pol tvoj izgovor da si ga pržgeš?
naredi popolnoma vse kar je v tvoji moci, nato pa se prepusti!
Re: PRVIÈ
andrej2
mam problem
sošolc hoče kadit travo pa ne vem kolko mu nej dam
da nebo dobil slabe izkušnje.
napište mnenja...
js nimam pojma kolk mu nej dam...
mofo
če ne kadi čikov mu dej brez čika mini joint manj k pol grama pa bo
andrej2
pa js sm slišo da majo ljudje različne meje ne...
za vsak primer mu bom na začetku dal čisto malo...
da ne bo kej narobe...varnost na 1 mestu!!!
ganja_farmer
Vedi da si s takšnim dejanjem lahko fajn otežiš življenje če si ti polnoleten tvoj sošolec pa ne. Naj si sam kupi, pol pa nej proba
mam problem
sošolc hoče kadit travo pa ne vem kolko mu nej dam
da nebo dobil slabe izkušnje.
napište mnenja...
js nimam pojma kolk mu nej dam...
mofo
če ne kadi čikov mu dej brez čika mini joint manj k pol grama pa bo
andrej2
pa js sm slišo da majo ljudje različne meje ne...
za vsak primer mu bom na začetku dal čisto malo...
da ne bo kej narobe...varnost na 1 mestu!!!
ganja_farmer
Vedi da si s takšnim dejanjem lahko fajn otežiš življenje če si ti polnoleten tvoj sošolec pa ne. Naj si sam kupi, pol pa nej proba