Autoflowering Strains
Re: lowryder
je uspel kdo dobit v roke kakšno drugo autoflower sorto? Jst sm zdle par dni iskal in edina stran kjer majo tud vse razprodan razen 2 je http://www.dutchbreed.com/8.html ... majo pa vsaj napisano kdaj kej pride, v roku enga mesca mislim da bo neki izbire.
Ampak zdle sem rahlo broke, pa že tko mam preveč tega zelenja na oknu tako da mislim da bo to počakal na drugič Sam tko dam link če bo kdo iskal, ker ni lih prvi zadetek na googlu
Ampak zdle sem rahlo broke, pa že tko mam preveč tega zelenja na oknu tako da mislim da bo to počakal na drugič Sam tko dam link če bo kdo iskal, ker ni lih prvi zadetek na googlu
The newb is back.
-
WeedSmoker
evo spet malo slike prlimam .. star je 26 dni.. samo mam eno težavo, in sicer, laski so začeli rjavet - pa me zanima al je to kaj narobe? na drugi sliki se vidi..
no tukaj je problem z laski.. a sem jih skuro to, al je normalno to?
lp, PEACE
no tukaj je problem z laski.. a sem jih skuro to, al je normalno to?
lp, PEACE
No light, no buds!!!
-
cookie
yo... to je čist normaln. Rastlinca je zrela, ko so vsi laski rjavi...
cooks
cooks
-
WeedSmoker
samo niso malo hitro začeli postajat rjavi? ker še ima najmanj 30 dni do konca... hvala za odgovor cooks adijos
No light, no buds!!!
-
Carlos_Mencia
jah nute burn alpa temp. burn.
imo
imo
zdravo fantje!
že lep čas spremljam vaš forum in moram priznati: ZELO KORISTNA ZADEVA! mi ej veliko pomagalo. zanima me ali ima kdo semena lowrider ali lowrider 2 semena? prosim p.m. me
že lep čas spremljam vaš forum in moram priznati: ZELO KORISTNA ZADEVA! mi ej veliko pomagalo. zanima me ali ima kdo semena lowrider ali lowrider 2 semena? prosim p.m. me
-
WeedSmoker
moj lowryder #2 se konkretno širi in tudi dišat je začel res prijetno. Za prvi grow sem prav presenečen da mi uspeva. Jutri oziroma v soboto bom naredil update pa bom malo poslikal.
lp,PEACE
lp,PEACE
No light, no buds!!!
Namen imam kmalu kupiti semena od LR#2, in sicer jih bom posadil v kakšne 3litrske lončke na balkon ( nekje sredi maja ).
Potemtakem rastline nebi smele prerasti 40 cm in bi jih posekal nekje sredi julija, kajne ?
Potemtakem rastline nebi smele prerasti 40 cm in bi jih posekal nekje sredi julija, kajne ?
jaz imam pa resen problem z kaljivostjo LR semen. Imam jih v vati že od prejšne srede in do sedaj sem v zemljo lahko dal od 20 le 2 ostalih 18 pa se sploh ne odpre
zdaj sm dal nazaj v kozarec vode jih in jezno čakam........
zdaj sm dal nazaj v kozarec vode jih in jezno čakam........
Because its Friday, u aint got no job and u aint got shit to do!!!