Spice
Re: Spice
@ bloody, skuna
Te vzemta Spice gold 400mg za 5€. Za en slim joint je, pa dovol za 2 osebi al pa enega. Jaz pred spice-om nisem kadil marihuane pa sem bil zadet. Zanimiva zadetost tho
Obilo zadetosti pri kajenju Lp
Te vzemta Spice gold 400mg za 5€. Za en slim joint je, pa dovol za 2 osebi al pa enega. Jaz pred spice-om nisem kadil marihuane pa sem bil zadet. Zanimiva zadetost tho
Obilo zadetosti pri kajenju Lp
Everyday is good because of being alive
- Lacna-Pljuca
Sm uceri probu ta spice (ste opazl,da k na hitr preberes pise ŠPICL ). 3g silver, ker druzga ni blo. Vonj mi ni slab, tak cokoladast/vanilijev. Skadila sva (trezna) s frendom 2 kr postene bakle.
Obcutek po par minutah je bil tko kot je ze en napisu: aftermath po pohanju, uizi zadetost, mene je vrgl na spanje, bil sm blesav ene 3h in ni mi vsec, to bo treba zdilat naprej tamalim, da se povrne kes.
Obcutek po par minutah je bil tko kot je ze en napisu: aftermath po pohanju, uizi zadetost, mene je vrgl na spanje, bil sm blesav ene 3h in ni mi vsec, to bo treba zdilat naprej tamalim, da se povrne kes.
Spice je ZAKON, povrhu vsega pa je LEGALEN....ne vem kje bi bila dilema, marihuano uzivam ze skoraj 10 let in sem kadil že več gandž, ki imajo slabši okus in zadanejo manj kot spice... PO mojem mnenju je edina alternativa travI...LP