semena - malo za splošno izobrazbo
Re: semena - malo za splošno izobrazbo
boljša kakor za koga. the church pa sigurno ni neka referenca za top end strain v kateremkoli področju
The newb is back.
dobu sm himalaya gold semena iz greenhouseseeds pa me zanima če je že kdo mel opravka s temi semeni in kakšna je kaljivost ?
Yeah
To je zelo relativno, vsak pač prisega na svojo metodo(rockwool, šotne tabletke, vata, wc papir, prednamakanje v vodi, direkt v zemljo, vrečka, kalilnik,..) Ni važna metoda, ampak pogoji za kaljenje -> Toplota/vlaga. Če so pogoji zadoščeni bo vzkalilo.
Lp
Lp
Everyday is good because of being alive
-
masterblaster
dober dan ..
ima kdo izkušnje z black label Jack herrer??
http://www.herbaldistribution.com/produc...subcategory=1..
Je to ista varianta?razlika v ceni je več kot očitna..
thx
ima kdo izkušnje z black label Jack herrer??
http://www.herbaldistribution.com/produc...subcategory=1..
Je to ista varianta?razlika v ceni je več kot očitna..
thx
-
masterblaster
Quote:
easy sativa je nagnjena k autoflowerju, tko za opozorilo Pa kolkr sm spremlu mal po tujih forumih EQ so tud povečini prepluval, ampak mogoče ti bo všeč, če ne se pa učiš na svojih napakah, drugač si tko ne boš zapomnu
itak ..za zdaj se kr obnese,ampak pred sep.veliko stvari ostane nedorečenih..
ES so nekatere nagnjene v auto ja,ampak večina ne,po mojih izkušnjah je auto ES še najbolj potentna -indika leaf shape(2/10)..Sem jo lani obiral preden sem šel na morje...(mi jo je polamalo ker peclji niso zdržali teže,..tota je šla z mano na počitnice in delček nje sem potalal kolegom,drugo sem pa obral kot se šika sep.5(bi lahko prej)-ostale sep.20>okt.1...taka fina allday weed
easy sativa je nagnjena k autoflowerju, tko za opozorilo Pa kolkr sm spremlu mal po tujih forumih EQ so tud povečini prepluval, ampak mogoče ti bo všeč, če ne se pa učiš na svojih napakah, drugač si tko ne boš zapomnu
itak ..za zdaj se kr obnese,ampak pred sep.veliko stvari ostane nedorečenih..
ES so nekatere nagnjene v auto ja,ampak večina ne,po mojih izkušnjah je auto ES še najbolj potentna -indika leaf shape(2/10)..Sem jo lani obiral preden sem šel na morje...(mi jo je polamalo ker peclji niso zdržali teže,..tota je šla z mano na počitnice in delček nje sem potalal kolegom,drugo sem pa obral kot se šika sep.5(bi lahko prej)-ostale sep.20>okt.1...taka fina allday weed
a ma kdo izkušnje z Blueberry to sem namreč kadil enkrat v amsterdamu pa mi je bla full všeč, to bo moj drugi growing indor pa me zanima kk je kaJ Blueberry zahtevna za gojenje in kolk je kaj pridelka
-
masterblaster
yield je average..sog 300g-400/m2..poha je allday,nutes pa španaj bolj na easy-dj short varianta
Quote:
yield je average..sog 300g-400/m2..poha je allday,nutes pa španaj bolj na easy-dj short varianta
sorry res sm mal smotan verjetno čeprav sem kr velik brav ta forum pa vseen ka pomeni 'poha' pa 'nutes'
a se da dobit na konoplji semena blubery od dj shorta
sorry res sm mal smotan verjetno čeprav sem kr velik brav ta forum pa vseen ka pomeni 'poha' pa 'nutes'
a se da dobit na konoplji semena blubery od dj shorta