vere, religije, sekte in še kaj...
Re: vere, religije, sekte in še kaj...
daj vernik, bednik, pojdi v christian disposal.
thanks.
thanks.
DEATH BEFORE DISHONOR!
Agnes - bog je - reeeeeees, pa brado ma tut , tko k dedekmraz,
pa ribe tut na mizo meče hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa ribe tut na mizo meče hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jebim ti signature too long
jas nisn veren, to kar je invisible napisal, tut ni melo glavne poante v veri... tak da če boš še enkrat dobro razmilil, boš mogoče ugotovil da je bla tista tvoja ribiška štorija čisto izven kontekta in kot taka izpadla rahlo do pretežno bebavo.
Hašiš.
mam še 3 ribe, a je kdo lačen ?
ti si bebavo izpadu, ker štorije z ribo ne razmeš.
DEATH BEFORE DISHONOR!
-
sticky
haha dej si rajš pejd pravila prebrat, pol si pa nadeni svoj SuperMod jopiæ in se zabananaj. Sej verjameš v BAN anede?
js osebno verjamem, da je svet v 99,9% odvisen od takih gejev, kot si recimo ti. moja vera je pa edina prava vera!!!
js osebno verjamem, da je svet v 99,9% odvisen od takih gejev, kot si recimo ti. moja vera je pa edina prava vera!!!
fajn stiks da si odvisn od mene. xD
"moja vera je pa edina prava vera!!!"
logika, dokazi, dejstva ... ne pa prepričanja in morebitna verovanja.... pah ste softiči totalno mainstream raja. lolololol
no kar pojdi zabadat tisto voodoo lutko ki btw sploh ne zgleda ko jaz.
"moja vera je pa edina prava vera!!!"
logika, dokazi, dejstva ... ne pa prepričanja in morebitna verovanja.... pah ste softiči totalno mainstream raja. lolololol
no kar pojdi zabadat tisto voodoo lutko ki btw sploh ne zgleda ko jaz.
DEATH BEFORE DISHONOR!
Ne se kregat bratje hašišari!
Vera je opij - pejt stran al pa začni švasat
Glavn je da smo jih 45ga+ ownal
Vera je opij - pejt stran al pa začni švasat
Glavn je da smo jih 45ga+ ownal
-
sticky
lahk bi že počas nehal mešat religijo, verske skupnosti, verske ustanove in pa vero.
hahaha agnes mainstream... ahaha a ti si pol underground? alter mofo
hahaha agnes mainstream... ahaha a ti si pol underground? alter mofo
-
masterblaster
hmmm..kaj je 1 človeček na zemlji ki obstaja par milijard let z nešteto življenskih oblik ki se klapajo kot ata in mama, ??
wtf kako morš rečt da Boga ni..oz . da je?ravno tako kot lahko rečeš da so marsovci..oz.da jih ni!?
uživajte luleki dokler še obstajate hahahahahahahahahahaha,pa čim manj Ego futrat ,pa bo..
to je mišljeno na splošno..da me ne boste linčal zdej slučajno
npr.invisible in jaz misliva da si srečnejši če si zadovoljen s svojim lifom(kot kaplja v morje bytheway),to srečo pač pokažeš da si hvaležen in pač rečeš thx..kaj tukaj ne štima?thx bom reku svojim gatam če mi paše!Pa prosu bom Boga tut ko srečam Tigra v gozdu iz oæi v oči..takrat je pa dober a..Agni ??
...WTF..dajmo se mu vsi skupaj priklonit ...da bomo še dolgo živi in zdravi
wtf kako morš rečt da Boga ni..oz . da je?ravno tako kot lahko rečeš da so marsovci..oz.da jih ni!?
uživajte luleki dokler še obstajate hahahahahahahahahahaha,pa čim manj Ego futrat ,pa bo..
to je mišljeno na splošno..da me ne boste linčal zdej slučajno
npr.invisible in jaz misliva da si srečnejši če si zadovoljen s svojim lifom(kot kaplja v morje bytheway),to srečo pač pokažeš da si hvaležen in pač rečeš thx..kaj tukaj ne štima?thx bom reku svojim gatam če mi paše!Pa prosu bom Boga tut ko srečam Tigra v gozdu iz oæi v oči..takrat je pa dober a..Agni ??
...WTF..dajmo se mu vsi skupaj priklonit ...da bomo še dolgo živi in zdravi