Kajenje na šihtu+posledice s strani policije
Re: Kajenje na šihtu+posledice s strani policije
fora je da npr. nek delas, pa ful tko nc o travi pa to, pac ves da kdo poha in to je to, pol te pa na kolektivnem pikniku šef/šefica vprasa ce pohas, pa rece da navij enga in vsi dimijo
lani sem dal šefu par semenk in je vzgojil 1 bilko, jeseni mi v službo prnese okol 50g posušene in me prosi, če mu dam za kakšnega fajn šefa mam
pa fajn domišlijo tudi
hahaha bravo čestitam
in u čem je to dobr da se neki izmišljuješ pa tle praviš...kao ðek
3, 2, 1 in - nasvidenje, Zemlja!
hahaha ne morm vrjet, kako hitr te lahko en določ da se zmišljuješ pa da maš fajn domišlijo... dobra sta nikej, kapo dol...hahaha
Quote:
lani sem dal šefu par semenk in je vzgojil 1 bilko, jeseni mi v službo prnese okol 50g posušene in me prosi, če mu dam za kakšnega fajn šefa mam
On ti je prneso 50g ganje pol te pa prosi če maš za kak joint ? za lase privlečeno
On ti je prneso 50g ganje pol te pa prosi če maš za kak joint ? za lase privlečeno
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
haha še en se je najdu..., fantje zgleda da vam beseda
ŠEF dela preglavice... a če bi pa napisu da sem dal semenke kolegu, bi blo pa bolj verjetno ane...
nisem več tako mlad fantiči...da razjasnim - šef je moj prjatu in jaz delam v njegovi firmi že 12 let... je sedaj bolj jasno...
ŠEF dela preglavice... a če bi pa napisu da sem dal semenke kolegu, bi blo pa bolj verjetno ane...
nisem več tako mlad fantiči...da razjasnim - šef je moj prjatu in jaz delam v njegovi firmi že 12 let... je sedaj bolj jasno...
-
sticky
hahah js sm pa mislu, da se poznate v RL
Še vedno je nesmiselno najprej ti prenese 50g pol te pa prosi če maš za kak joint ?
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!