favourite smoking paper
Re: Predlog
Quote:
oj je kdo opazu že , da manjkajo rizle v paketih?
zadnjič mi je prijateljica ko dela na benzinski rekla da si kr pošteno tej hašišarčki jemljejo ven rezile iz paketov , saj kdo bo štel za tisti evro. Enkrat mi je paket šel v 2 dneh pa sem sam :O gledal ... jih je manjkalo več kot pol.
V trafiki je isto tisti ðankiji k majo samo za bago pa si nemorjo rizl kupit pol pa do trafike pride pa reče a mate eno rizlo na koncu pa si tu kupiš in dobiš pol manj S:
oj je kdo opazu že , da manjkajo rizle v paketih?
zadnjič mi je prijateljica ko dela na benzinski rekla da si kr pošteno tej hašišarčki jemljejo ven rezile iz paketov , saj kdo bo štel za tisti evro. Enkrat mi je paket šel v 2 dneh pa sem sam :O gledal ... jih je manjkalo več kot pol.
V trafiki je isto tisti ðankiji k majo samo za bago pa si nemorjo rizl kupit pol pa do trafike pride pa reče a mate eno rizlo na koncu pa si tu kupiš in dobiš pol manj S:
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
je pa res vedno treba imeti rezervo,jaz mam vedno nekje še skriti dve ali tri
cannabis-let it be just a flower
no zdej so men ratale najbolše smoking green...lepo drsijo...pure hemp....in široke...perfection
drgač pa ko kadim doma...bongič rulz
LP
drgač pa ko kadim doma...bongič rulz
LP
3, 2, 1 in - nasvidenje, Zemlja!
Re: favourite smoking paper
ja green so isto široke ko blue sam bl drsijo pa še izdelane so iz pure hemp
3, 2, 1 in - nasvidenje, Zemlja!
Quote:
a more kdo tole pokomentirat?¢¢
so res bolj zdrave(pac ves stuff,ki ga omenjajo),se dobro rolajo in pa taste?
papirčki RAW natural
...
fajn se te rizle... čisto tanke, lepo se zvijajo, lepo se papir stran trga, okus je malo drugačen (ampak ni napačen), tak da priporočam. aja, so pa rjave, tak da dejansko niso beljene.
a more kdo tole pokomentirat?¢¢
so res bolj zdrave(pac ves stuff,ki ga omenjajo),se dobro rolajo in pa taste?
papirčki RAW natural
...
fajn se te rizle... čisto tanke, lepo se zvijajo, lepo se papir stran trga, okus je malo drugačen (ampak ni napačen), tak da priporočam. aja, so pa rjave, tak da dejansko niso beljene.
Hašiš.
aha, kul...thx za info
treba v kratkem sprobat kar en kup rizel ...med drugim tudi te...
Lp,S.
treba v kratkem sprobat kar en kup rizel ...med drugim tudi te...
Lp,S.
raw je amriska firma since 05
najbol me je pa sokiralo rizla since 1536 wtf ???
najbol me je pa sokiralo rizla since 1536 wtf ???
Let the positive vibes reach and teach you...
Na RAW papirčkih piše MADE IN SPAIN (je pa možno, da je firma ameriška ... Kakorkoli že, meni so RAW papirji kul. Ta mali so malo večji od normalnega (npr. od ta malih smokingov) - zamerim jim edino, da jih je samo 32 notri... Čez ta velike pa nimam pripomb...