Izjave dneva !!!
Re: Izjave dneva !!!
Quote:
Najboljša izjava: ''tako da če ti je škoda gnarja jo mazneš v eni OŠ''
haha ja....sam pazi da je OŠ ka če je sredna nebo rastl
Najboljša izjava: ''tako da če ti je škoda gnarja jo mazneš v eni OŠ''
haha ja....sam pazi da je OŠ ka če je sredna nebo rastl
-
cookie
Haha, tip me je res nasmeju zdej, usga skajenga k ''mamba'' hehehe Oš ti je a.k.a. 600W Hpsjka, A Sredna šola ti je a.k.a. namizna lampa.
ponavad kle rečm ''pozdrav, cookie'', a zdej rečm ''just stay high ''
ponavad kle rečm ''pozdrav, cookie'', a zdej rečm ''just stay high ''
John18.05.2008 19:39:27
(-7)
amerikanci so vedno pripravljeni pomagati, komunisti pa nikoli... zato vsi narodi po svetu spoštujejo ameriko, razen komunistov in muslimanskih skrajnežev.
Prebral zjutrej na siolu hahahhahahahaha, tm pa maš crkvene frike
(-7)
amerikanci so vedno pripravljeni pomagati, komunisti pa nikoli... zato vsi narodi po svetu spoštujejo ameriko, razen komunistov in muslimanskih skrajnežev.
Prebral zjutrej na siolu hahahhahahahaha, tm pa maš crkvene frike
Quote:
ja drugič bo treba prej razmišljat, ker x ima dosti opravkov zraven uživanja in zato nemorem in niti se mi ne da več biti pogosto prisoten tukaj ter popravljat napake.
hahahahahahhahahahahaahahhahaahahahhaahhahahahaahahahahhaahahahahaha, kakšne opravke neki ti brezposelen klošar hhahahahahaha, aja sej res icmag te še prenaša hahahahaahhaahaha
ja drugič bo treba prej razmišljat, ker x ima dosti opravkov zraven uživanja in zato nemorem in niti se mi ne da več biti pogosto prisoten tukaj ter popravljat napake.
hahahahahahhahahahahaahahhahaahahahhaahhahahahaahahahahhaahahahahaha, kakšne opravke neki ti brezposelen klošar hhahahahahaha, aja sej res icmag te še prenaša hahahahaahhaahaha
Enjoy what is natural
trava in halucinacije
Quote:
Jaz jih po marihuani nisem mel nikoli, samo po skanku
Quote:
Jaz jih po marihuani nisem mel nikoli, samo po skanku
tale zmaga ja hahaha
Quote:
LAhko jo provzaprov kjerkoli zalivaš vsak dan, samo količino vode primerno prilagodiš.
diagnostika bolnih rastlin
LAhko jo provzaprov kjerkoli zalivaš vsak dan, samo količino vode primerno prilagodiš.
diagnostika bolnih rastlin
Enjoy what is natural
-
JamaicanPearl
ja ej.jest bi še neki prašal k so lih odprl.men klije seme že en teden.saj se je odprlo-vendar je samo malo počilo in nekaj kuka ven tko da ne vem kaj je narobe z njim?
'' Klitje skank semena ''
'' Klitje skank semena ''
If you want peace, prepare for war !
Quote:
Božiček se je odselil že lani zaradi 'nevzdržnih' razmer ,A TI BOŠ PA TLE GOVORU DA JE VSE OK??
Agnes pwnt by guerillafukselj (tema: Globalno segrevanje)
Božiček se je odselil že lani zaradi 'nevzdržnih' razmer ,A TI BOŠ PA TLE GOVORU DA JE VSE OK??
Agnes pwnt by guerillafukselj (tema: Globalno segrevanje)
<3 Mary Jane !