PS - postopek sušenja
-
JamaicanPearl
Re: PÿS - postopek sušenja
ga je kdo zasledil na kaksni slovenski strani slucajno ?
Jp.
Jp.
If you want peace, prepare for war !
Kaj pa če bi zraven brivnika (tistega za lase obrit) prilepil cev od sesalca?
Sicer pa sem razmišljal o sušenju v naravi... Najbrž bi bilo najbolje prakticirati kako kampiranje z velikim šotorom... Iz otroštva sem se spomnil sušenja gob, ki smo jih po dežju nabirali, ko smo bili na dopustu nekje v Istri... Potem jih se oče narezal, mama pa jih je napičila s šivanko in jih nanizala na dolgo nit. Te niti se je potem napeljalo v zaprti predprostor šotora... Mmmm, kako so bile dobre... Torej je šotor varianta, ki vsebuje še en teden dopusta
Sicer pa sem razmišljal o sušenju v naravi... Najbrž bi bilo najbolje prakticirati kako kampiranje z velikim šotorom... Iz otroštva sem se spomnil sušenja gob, ki smo jih po dežju nabirali, ko smo bili na dopustu nekje v Istri... Potem jih se oče narezal, mama pa jih je napičila s šivanko in jih nanizala na dolgo nit. Te niti se je potem napeljalo v zaprti predprostor šotora... Mmmm, kako so bile dobre... Torej je šotor varianta, ki vsebuje še en teden dopusta
-
LojzeVrtnar
...ampak dvomim, da bi lahko v tistem šotoru spal, sploh če imaš kako sorto z močnim vonjem in mnogo le-te...
Nisem na tvoji strani. Sem na strani argumenta.
-
sticky
hahhaha lojzek, prijetni vonj marihuane pa res ni ovira za spanje
mas prov, vem ko sm v sobi susil, zju3 se zbudis in sam waaaaaa kako ta travca lepo disi
Diši že mene pa zanima, če je koga kdaj polegla sušeča se zel? Normalno naspan se zjutraj vrnem od
sonce lepo prbija v sobo se mal uležem in zaspim za 4 ure, zbudim se ko da sem prejšen dan skadil za havbico ganje
sonce lepo prbija v sobo se mal uležem in zaspim za 4 ure, zbudim se ko da sem prejšen dan skadil za havbico ganje
Je torej možno, da si počen samo od vohanja?
-
sticky
konopenko, ne vrejamem, glede na to da bi res moglo bit zelo toplo v prostoru, da bi thc začel izparevati oz se izločati v zrak