Diagnostika bolnih rastlin
Re: Diagnostika bolnih rastlin
Zdravo,
rožo imam v boxu, pa so se začele pojavljati neke mušice, ki mi jo počasi jejo. Ni jih toliko, da bi bilo ravno kritično, je pa precej nadležno.
Razmišljal sem, da bi nalepil tisti lepilni trakec, da bi se ujele nanj. Hvala za nasvete.
listi
rožo imam v boxu, pa so se začele pojavljati neke mušice, ki mi jo počasi jejo. Ni jih toliko, da bi bilo ravno kritično, je pa precej nadležno.
Razmišljal sem, da bi nalepil tisti lepilni trakec, da bi se ujele nanj. Hvala za nasvete.
listi
-
rastafella
Kar se tice letece gamadi bos najbolj resu s Bio Plantella Prima naravni insekticid....brez čakalne dobe,širok spekter delovanja preizkuseno ,to je ogrščično olje po domace..to pospricas po biljki pa po zemlji pa je reseno..gamad pride po vecini z zemlje.Trakci so tk tk pa te rumene lepljive tablice,ti zelis preprecit nove zarode ne jih lovit no lahk jih lovis ce si hunter...but better hunt bitches and buy plantella prima ..Lp
Leaves of seven you r n Heaven!!!
To je to ja, hvala. Ne bom hunter, bom kar kupo plantella prima.
- Lacna-Pljuca
Ne vem kaj se je zgodilo z mojo rastlino, kar naenkrat je povesila liste:
http://shrani.si/f/X/HT/216mNu9/slika1910.jpg
kaj bi lahko bilo?
http://shrani.si/f/X/HT/216mNu9/slika1910.jpg
kaj bi lahko bilo?
-
JamaicanPearl
verjetno res manjka malo h2o
ali pa si jo skuru z gnojili mogoce?
ali pa si jo skuru z gnojili mogoce?
If you want peace, prepare for war !
Tale druga je skor bol vrjetna ali pa kombinacija bed. Take v lončkih sem največrat videl pri kakšnemu frendu, ki je mislil, da bo ful dol pobral, če bo gnojil na polno...... če pregnojiš ponavadi ni več rešitve, in v loncih se to rado zgodi, in ponavadi ne pomagajo razna izpiranja itd, ker je to prevelik šok za rožo v cvetenju in je prestara, da se prilagaja raznim stresom.
Če je premalo zalita, lahko izgleda čisto mrtva skoraj, pa se še zmeraj postavi, če res ni prehudo suho, če pa pregnojiš pa ni več pomoči.
Če je premalo zalita, lahko izgleda čisto mrtva skoraj, pa se še zmeraj postavi, če res ni prehudo suho, če pa pregnojiš pa ni več pomoči.
Spoznavanje narave in družbe (SND)
Ta je premalo zalita pomoje sm jih vidu že kar nekaj takih
Rože u loncu outdoor je po vročini potrebno tudi 2x na dan zalivat
Rože u loncu outdoor je po vročini potrebno tudi 2x na dan zalivat
police in helicopter search for marihuana ...
Če ni bila zalita, se bo itak pobrala, upam da bo poročal model, me prav zanima če bo preživela.
Spoznavanje narave in družbe (SND)
- Lacna-Pljuca
Hmm, zalivana je bla skoraj vsak dan, recmo 5x na teden. Zemlja nikol ni bla suha. Sem jo pa par tednov nazaj dost pognojil s kurjem gnojem (ma najvec dusika) a je mozn, da je sele zdej vsrkala dusik?
Listi so se pa povesl v enem dnevu in eni noci, skor instantno. No ja, se ne sekiram prevec, itak je bla ocitno neka bedna zastonjska semka, ker rastlina ni skor nc disav oddajala. Nasledn let kupm taprave.
Listi so se pa povesl v enem dnevu in eni noci, skor instantno. No ja, se ne sekiram prevec, itak je bla ocitno neka bedna zastonjska semka, ker rastlina ni skor nc disav oddajala. Nasledn let kupm taprave.