Èudni začetki
-
GanjaFree
Re: Èudni začetki
Quote:
marlboro medium sem imel
mogoče je tobak, ja
bom probal z drugimi
upam da bo naslednjič kaj bolše oz. da bo sploh kaj prijelo
hh ti priporocam...kadi samo konopljo, razen ce si tolk
reven,da si je ne moris kupit, nene sry...
marlboro medium sem imel
mogoče je tobak, ja
bom probal z drugimi
upam da bo naslednjič kaj bolše oz. da bo sploh kaj prijelo
hh ti priporocam...kadi samo konopljo, razen ce si tolk
reven,da si je ne moris kupit, nene sry...
pa saj če pomislim kak pa kaj se mi zdi da maš prav.jaz sem zadnjič bil malo hiter pa še zadet pa sem glupo napisal post. Mislo sem da se ne splača dolgo zadrževat ker s tem uničuješ pljuča zadetosti pa ne povečuješ tak zlo. Nekje prebral da gre večji del thc/ja kr hitro v telo(sekunda dve po vdihu) z zadrževanjem pa hudo kvariš pljuča.
Sam sem se včeraj kontroliral in opazil da malenkost zadržim pa nazaj pihnem(v enem prejšnih postov pa sem napisal da skoraj ne zadržim in sem spet nakladal..se opravičujem!)
Eni ne moremo kadit čistih pa ne zato ker bi bli revni (ta je pa butasta) ampak zaradi tega ker saj men ful peče po grlu in sili na kašelj..z mešanjem z malo tobaka pa se ta občutek izniči
Sam sem se včeraj kontroliral in opazil da malenkost zadržim pa nazaj pihnem(v enem prejšnih postov pa sem napisal da skoraj ne zadržim in sem spet nakladal..se opravičujem!)
Eni ne moremo kadit čistih pa ne zato ker bi bli revni (ta je pa butasta) ampak zaradi tega ker saj men ful peče po grlu in sili na kašelj..z mešanjem z malo tobaka pa se ta občutek izniči
-
ganjaplanter
se strinjam z ganjafree, pomoje je boljši da ne mešaš tobaka in konoplje, kdi samo konopljo!
I wish you many happy smokes!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!
mam bong vendar ga ne tak pogosto kadim ker preveč vdari direkt v čelo in mam rajši joint.
Kaj si pomislu da bi si lepo namotal baklo pa jo skadu, ker po dveh dimah ti zihr nebo nič.
Vrtelo se ti bo pa tud če boš čistake delau, ker nisi navajen dima.
Vrtelo se ti bo pa tud če boš čistake delau, ker nisi navajen dima.
Vse se zvije, samo da urije! Ampak brez nobene porkerije!
ma te bi pa celi dan kadil en joint. Si rajši zmešam z tobakom pa ga v miru celega skadim. Poznam pa dosti ljudi ko majo enak problem in morajo mešat.
ups narobe zastopo. Sem mislo da gre za čistaka pa gre za bong uf pa kak te po enem dimu vseka..je en vlek madafaka in ko ga nafilaš in potegneš je glih tak ko bi te kiri po čelu z palco udaro..ni to za vsakodnevno uporabo
no ja...hehe kak komu hja če te pa en dim vseka pa je odvisno kak vlki bong maš pa kolk se ga nafilaš ne...
LiveSTONED