OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
zdaj ko je taksno kislo vreme jih dam ponoci noter,drugac pa ce vidim da bo soncek,pa jih dam nekje 4-5 zjutraj ven,pa so pottem cel dan veni na soncku,zdaj zaenkrat se bom tak delal,ker vidim,da se še vreme nebo nekaj dni stabilizirano,potem pa gredo v ze narejene, posute zdomaco prstjo luknje.
Quote:
Vrsta je Passion#1 od DP. Palčke so pa zato ker jih imam zunaj in se zelo sukajo sem ter tja in jih potem raje vedno malce privežem k kaki palčki...
nope not good, tiste palčke kar bek vrži pa se naj utdrijo malo. Ker če bo zdej jim tak lepo šlo jih bojo potem vune sfukale brutalne okoliščine
Vrsta je Passion#1 od DP. Palčke so pa zato ker jih imam zunaj in se zelo sukajo sem ter tja in jih potem raje vedno malce privežem k kaki palčki...
nope not good, tiste palčke kar bek vrži pa se naj utdrijo malo. Ker če bo zdej jim tak lepo šlo jih bojo potem vune sfukale brutalne okoliščine
<3 Mary Jane !
-
zelenastvar
tudi jaz ti priporočam da odstraniš te palčke...da nebodo rastlinice prešvoh ratale in nebodo primerne za zunaj!
Bom še kak teden pustil da malce še zrasejo potem pa itak več ni panike...
Folk kaj Himalayo boste letos kaj imeli, jaz sem jo kupil in zdaj upam da bo kaj iz tega saj eni govorijo da je kar vredu, drugi spet da je genetika pa to v qurcu... No nwn bomo videli kaj nam bo prineslo
Folk kaj Himalayo boste letos kaj imeli, jaz sem jo kupil in zdaj upam da bo kaj iz tega saj eni govorijo da je kar vredu, drugi spet da je genetika pa to v qurcu... No nwn bomo videli kaj nam bo prineslo
bane: jaz sem mel lani himalayo pa se mi je zdela kar odlična za kadit čeprav nisem mel kaj dosti gor baje pa se lahko kar nekaj dobi gor v normalnih pogojih
lepe rastline folks..
I did it!
sorte so
imam še lowryderje ki jih bom startal junija
vglavnem.. feels good man!
I did it!
sorte so
imam še lowryderje ki jih bom startal junija
vglavnem.. feels good man!