vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
ma sej urignialno je bla not sam ena pol pa nvm kako so se semna not znasla xD ...bom pocaku da vidm spole pol bom pa pocupu une vn k bojo tipi
Fear is the only limit!
ne ker se bojo zarasle in boš korenine potrgu in jih sfuku že zdej jih dej narazn če ni že prepozn.
-
indorgrower
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <.<
Blo indoor, zdej pa nimam placa, pa je ne nucam kot mamice, je pa outdoor : ) (Barneys Sweet tooth)
Trenutno v indoorju : ) (4x Barney's farm Utopia haze- zlo tovsti listi za sativo XD, in Sweet Tooth mamica-Afghani pheno, se mi zdi, nisem še tak strokovnjak, in klončki od te mamice, ki traja traja da rootajo : O ) + tko morm svojo leno rit spravt v merkur po kako varčno žarnco : )
Debeli listi, UTOPIA HAZE : )
In ena še za sebe, ni placa : )
Od semen je pa še to navoljo ; ) (1x utopia haze, lowryderji, esmeralda, DP white widow F2 )
Ajde uživite ; )
2x sem isto sliko zalimu XD XD
Blo indoor, zdej pa nimam placa, pa je ne nucam kot mamice, je pa outdoor : ) (Barneys Sweet tooth)
Trenutno v indoorju : ) (4x Barney's farm Utopia haze- zlo tovsti listi za sativo XD, in Sweet Tooth mamica-Afghani pheno, se mi zdi, nisem še tak strokovnjak, in klončki od te mamice, ki traja traja da rootajo : O ) + tko morm svojo leno rit spravt v merkur po kako varčno žarnco : )
Debeli listi, UTOPIA HAZE : )
In ena še za sebe, ni placa : )
Od semen je pa še to navoljo ; ) (1x utopia haze, lowryderji, esmeralda, DP white widow F2 )
Ajde uživite ; )
2x sem isto sliko zalimu XD XD
-
JamaicanPearl
-
malinovc123
Flyboy uuuu lepo lepo, daj gor sliko prilep, da vidimo kristalcke Pri men pa nitke strelja ven zdaj v tem casu
Good grow ya ppl
Good grow ya ppl
-
malinovc123
Uncle bud
Lepo ti rastejo, tale red dragon je moj favorite , zlo lepe liste bo imel se ze zdaj opazi. Odlicno ti ratuje ded uzivej.
Lepo ti rastejo, tale red dragon je moj favorite , zlo lepe liste bo imel se ze zdaj opazi. Odlicno ti ratuje ded uzivej.
-
indorgrower
Vidim da se tu tut najde folk z barneyovo genetiko : ) Red dragon = D dej kakšne nove slikce : )
esmeralda den sie will ja hehe.. od katerega podjetja je to?
Da še jas malo posodobim zadeve dans sm malo predno grejo spat prestavu use štiri bilke v vege boxu v enkrat večje lonce, ker tiste prejšnje so že zavzele korenine... v flowerboxu se pa delajo fajni verhi bom postal slike od vseh bilk danes zvečer, ker do takrat use spi pri meni
lp
lp
-
indorgrower
Vse pride še na vrsto, a mislite da bi bla esmeralda lahko dober starš za breedanje ?