Autoflowering Strains
Re: lowryder
moja verzija zacne cvetet po 2 tednih.. tako je bilo pri vseh ki so jo growali.. mogoce imas lowryder2 ?
niso moje, baje je bilo 12g suhega iz ene growano na okenski polici.. jaz jih imam pod podstresnim oknom & vec direktniga sonca & dosti vecje tempareture & manj svezega zraka..
moja(auto ak47 x blueberry) bo ju3 stara 3 tedne je v 4-5 štuku mam jo na okonski polici pa malo na balkonu.Mislim da je baba samo točno pa še nemorem rečt spola.
Aja ka bi jo lahko že zalil z foliar gnojilom za cvetenje z dodatkom železa,ali raje dodam ono navadno gnojilo(za jagode npk 12:10:18 ali pa za vrtnice tudi podoben npk)
prosim za odgovor
Aja ka bi jo lahko že zalil z foliar gnojilom za cvetenje z dodatkom železa,ali raje dodam ono navadno gnojilo(za jagode npk 12:10:18 ali pa za vrtnice tudi podoben npk)
prosim za odgovor
A.C.A.B!
Quote:
moja(auto ak47 x blueberry)
to je dalec vstran od cistega lowryderja.. lol
glede gnojil.. pokazi sliko rastlin pa bomo videli ce so zmozne sprejeti vec drugac ti ne more noben pomagati
moja(auto ak47 x blueberry)
to je dalec vstran od cistega lowryderja.. lol
glede gnojil.. pokazi sliko rastlin pa bomo videli ce so zmozne sprejeti vec drugac ti ne more noben pomagati
ne gnojit, so prfektne za 1x.. ali pa poskusis z cist malo dozo (samo na 1 rastlini) kako bo reagirala.. jaz nebi
-
indorgrower
Js vedno gledam sredinski del, tam ko novo vn raste, če je fejst svetlo zeleno, dodam gnojilo, da je fajn trdo zeleno zapečeno ^^, pol k se pa začno budi gr nabirat, pol pa gledam spodnje liste, če ti rumenijo dodam gnojilo : )
Tko en nasvet, če bo komu koristil = D
še slikca = D
ajde ^^
Tko en nasvet, če bo komu koristil = D
še slikca = D
ajde ^^