Ask old farts a question
-
JamaicanPearl
Re: Ask old farts a question
1libra je kaj 150g tako nekak, se pravi je to 600g na pjanto.
huh, ta je mau huda ?
huh, ta je mau huda ?
If you want peace, prepare for war !
hm, a ni lbs funt, oziroma ~0.45kg?
600g mora res z lahkoto nardit pod 1000w, sej nardi več al manj vsak normaln strain. (no DC isn't normal! ). Slabi 2 kili pa je mal huda.
600g mora res z lahkoto nardit pod 1000w, sej nardi več al manj vsak normaln strain. (no DC isn't normal! ). Slabi 2 kili pa je mal huda.
The newb is back.
3 pounds is 1.4 kg and 4 lbs is 1.8 kg. (1 pound is 0.4536 kilograms)
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
build something nice out of them
Loesje
ta strain bi pa jas tudi mel
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
eno vprašanje. a bi blo ql če bi dal na tla en velik špegu(ogledalo) pa bi sonce še od spodaj sekalo v rastlino.... a bi to blo vredu?
Zdravo. Že nekaj časa prebiram forum, sedaj, ko pa sem naletel na problem pa sem se prijavil, ker nisem zasledil rešitve.
Imam dve rastlini. Bolj za hobi, da vidim kako raste, da se malo pokratkočasim med poletjem.
Rože so lepo vzklile, ampak, glej ga zlomka. Začeli so se sušit listi.
Rožic ne gojim pod lučmi ampak na okenski polici na soncu. Redno jih zalivam in ravnokar sem jima zamenjal koriti.
Mi lahko kdo pove zakaj so se pri 1. posušili listi raste pa dlje. Pri drugi pa začenjajo rumenet.
Kaj naj nardim ?
Imam dve rastlini. Bolj za hobi, da vidim kako raste, da se malo pokratkočasim med poletjem.
Rože so lepo vzklile, ampak, glej ga zlomka. Začeli so se sušit listi.
Rožic ne gojim pod lučmi ampak na okenski polici na soncu. Redno jih zalivam in ravnokar sem jima zamenjal koriti.
Mi lahko kdo pove zakaj so se pri 1. posušili listi raste pa dlje. Pri drugi pa začenjajo rumenet.
Kaj naj nardim ?
Quote:
Redno jih zalivam in ravnokar sem jima zamenjal koriti.
Kaj naj nardim ?
to je problem
manj redno zalivaj
Redno jih zalivam in ravnokar sem jima zamenjal koriti.
Kaj naj nardim ?
to je problem
manj redno zalivaj
police in helicopter search for marihuana ...
torej so preveč zalite ? =) ...mi lahko date nasvet kako točno in v kakšnih količinah zalivat?