OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Quote:
nop ni še
Quote:
ne, niti priblizno
Hvala
A bo vsaj cez kaksen mesec?
Rasta...predn sadis se neki. Purple Power je rozca z manj THCja, eni pravjo, da ga ima samo okrog 8%, baje je za ostalo Purple druzinco podobno recen-bolj daily high...jaz sem se pozanimal o tem preden sem sel sadit, ampak me ni odvrnil, ker je blo recen (vsaj za PP), da je sorta za zacetnika in se nekaj posbnega je
.
nop ni še
Quote:
ne, niti priblizno
Hvala
A bo vsaj cez kaksen mesec?
Rasta...predn sadis se neki. Purple Power je rozca z manj THCja, eni pravjo, da ga ima samo okrog 8%, baje je za ostalo Purple druzinco podobno recen-bolj daily high...jaz sem se pozanimal o tem preden sem sel sadit, ampak me ni odvrnil, ker je blo recen (vsaj za PP), da je sorta za zacetnika in se nekaj posbnega je
When troubled times begin to bother me,
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
Rata poštene bule maš to
HVALA
rasta všeč mi je tvoj vrt! To je pa prednost , če maš možnost tkole doma met pa se poigrat ane?
rasta všeč mi je tvoj vrt! To je pa prednost , če maš možnost tkole doma met pa se poigrat ane?
Rastaaaaa kira živa meja. Prednost je tut ta, da je lahko vsako leto drugačna.
Kulk pa tole že kej diši?
Kulk pa tole že kej diši?
Je že kr vonj, ampak kakor kdaj, če je velik vlage se kr ornk voha. Čez 10 dni dobi mal fosforja, s katerim bo futrana 2 tedna, pol pa spiranje počas, da gre vse ven... me prav zanima če bojo tukaj tut take bule kot pri tebi Rata:))))
še vprašaš!!! Js sem jih začel že z bosterjem zalivat v prvem tednu cveta, kot namig.
Ena ,ko je še nisem sliku ma 2 vrha taka k moja glava in to zbita k kamen
Ena ,ko je še nisem sliku ma 2 vrha taka k moja glava in to zbita k kamen
Hitr uplodat Upam da pošlje kdo kakše sample po pošti
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!