OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
everglide se mi zdi da imaš ti letos Shamana in kak je vleče že kaj na purple???
Quote:
everglide se mi zdi da imaš ti letos Shamana in kak je vleče že kaj na purple???
Ne bane nič ne vleče na purple :S
Cveti pa lepo,še kakih 20 dni pa posekam.Bati so pa taki,da kr dol visijo
Ne bane nič ne vleče na purple :S
Cveti pa lepo,še kakih 20 dni pa posekam.Bati so pa taki,da kr dol visijo
Quote:
kurba me jezi, ko je bla lepa roža , ki bo zdj u kurac šla
Stari jaz sn sel dons po enem mescu na plac pa mam eno isto tako ,ko je se mi zdi pr konc z zivlejom,ce ni ze cist hin.
To je problem ko ji zmanka dušika pol ga pa črpa iz starih listov.jaz sn vrgo pol na vsako pest KAN umetnga gnoja in so se popravle na ostalih placih vse razn na placu ko je kisla zemla tista je pa crknela,ker v kisli zemli roža ne sprejema N-ja
,tak da sprav ph gor pejt kupt une pocen PH teste pa bos vido.Drgac obstajajo pa tud neka gnojila PH up,upam da jo boš porihto jaz jo bom pusto naj crkne,bom drug let prej mal zmero predn se bom spravo delat.
kurba me jezi, ko je bla lepa roža , ki bo zdj u kurac šla
Stari jaz sn sel dons po enem mescu na plac pa mam eno isto tako ,ko je se mi zdi pr konc z zivlejom,ce ni ze cist hin.
To je problem ko ji zmanka dušika pol ga pa črpa iz starih listov.jaz sn vrgo pol na vsako pest KAN umetnga gnoja in so se popravle na ostalih placih vse razn na placu ko je kisla zemla tista je pa crknela,ker v kisli zemli roža ne sprejema N-ja
,tak da sprav ph gor pejt kupt une pocen PH teste pa bos vido.Drgac obstajajo pa tud neka gnojila PH up,upam da jo boš porihto jaz jo bom pusto naj crkne,bom drug let prej mal zmero predn se bom spravo delat.
js sem zdj z pepelom od drv zalil. bilka je na placu k rastejo smreke , zato je pa tut dobla vlko lukno in vlko svoje zemlje
-
JamaicanPearl
rastejo smreke ?
Naj me kdo popravi a nekje sem slišal da so tla kjer rastejo smreke rahlo kisla, tako da mozno da je res tezava v Ph'ju zemlje
I hope it works ! *thumbs up*
Naj me kdo popravi a nekje sem slišal da so tla kjer rastejo smreke rahlo kisla, tako da mozno da je res tezava v Ph'ju zemlje
I hope it works ! *thumbs up*
If you want peace, prepare for war !
rastejo rastejo
JP: a maš še vse al ti je kj prec pršlo?
JP: a maš še vse al ti je kj prec pršlo?
dajte povejte mi kdaj morem posekat bilko ? oz. kdaj jo vi ? zaj je že vlka 180cm pa cvete že ma samo še male... ne da se mi zaj iskat po teh straneh nazaj ker jih je preveč..
Hitro jo posekaj, da ne zraste do 185cm, ker potem nebo dobra za kadit!!
Jst bom mojo že kar jutri ker ma 178cm in nočem da bi mi pobegnila in postala prevelika.
...mate pa vprašanja eni jao jao
Jst bom mojo že kar jutri ker ma 178cm in nočem da bi mi pobegnila in postala prevelika.
...mate pa vprašanja eni jao jao