OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Dej franci ne seri ga, limaj slike, ali pa ne pisat in samo beri! haha
to je ena roža ja (AMS greenhouse) dans more še Krso svojo nalimat da vidmo kaj je ustvarila
Franci tu ni point v kvantiteti ampak v roži kaka zgleda:) itak vsak za sebe sadi pa ni treba bit fouš.
BTW. js mam tut še eno sativo , ki ma 2.8m in je ornk šikana sam je ne morem slikat zaradi nedostiopnega terena, pride slika ,ko bo fertik, cveti pa šele 3 tedne tk da sem rahlo živčn da ne bo dočakala in jo bo plesn načela
BTW. js mam tut še eno sativo , ki ma 2.8m in je ornk šikana sam je ne morem slikat zaradi nedostiopnega terena, pride slika ,ko bo fertik, cveti pa šele 3 tedne tk da sem rahlo živčn da ne bo dočakala in jo bo plesn načela
to bi blo pa kr škoda, res je pozna
himalaye že tut cvetijo 3 tedne sam one bojo pomoje nardile brez problema
RASTAA kk dolg ti cvetijo?
RASTAA kk dolg ti cvetijo?
Quote:
Quote:
herbman, sam zate
A kdo ve kera sorta je to?
Tole je ''brainstorm''...sicer je indoor varjanta, sam me je splet okoliščin prisilil, da sm rastlince preselila v naravo...ampak mi ni velik žou
Quote:
herbman, sam zate
A kdo ve kera sorta je to?
Tole je ''brainstorm''...sicer je indoor varjanta, sam me je splet okoliščin prisilil, da sm rastlince preselila v naravo...ampak mi ni velik žou
@ lasulja: nevem, če sploh lahko karkoli preseže seksipilnost tega verhca
Šele outdoor pridejo prave barve na plano Žetev pa bo 2-3 tedn v oktobru upam da bo vreme zdržalo...
lih kar so mi skalila semena...slika je zelo slaba zato sem jih ze kar dal v lonček....slike mlade rožice dobite takoj ko pride ven...