vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
a to si mislu
http://www.agroruse.si/index.php?option=com_content&task=view&id=137&Itemid=242
to je ok ko imas kaka slabo kaljiva semena, za ostalo uporabo nism opazal kake bistvene razlike al ga nucas al ne, pa ni treba foliarno, lahko kar zmesas z vodo in zalijes
http://www.agroruse.si/index.php?option=com_content&task=view&id=137&Itemid=242
to je ok ko imas kaka slabo kaljiva semena, za ostalo uporabo nism opazal kake bistvene razlike al ga nucas al ne, pa ni treba foliarno, lahko kar zmesas z vodo in zalijes
police in helicopter search for marihuana ...
Quote:
Mam eno vprašanje. Kako gnojite s hesi gnojili recimo bloom complex? Ob vsakem zalivanju al na daljše časovne razmike?
to tud mene zanima, pa še količina gnojila (tuk ko piše na embalaži al manj)
Mam eno vprašanje. Kako gnojite s hesi gnojili recimo bloom complex? Ob vsakem zalivanju al na daljše časovne razmike?
to tud mene zanima, pa še količina gnojila (tuk ko piše na embalaži al manj)
COME TO THE DARK SIDE - WE HAVE COOKIES
jaz devam obicajno polovicno dozo zalivam pa enkrat na teden z gnojili
Ja jz dajm tm nekje 6ml na 1.5l flaškon, pa ph uravnam. Piše na embalaži pa da se daje 8ml. Zalivam pa na tri dni, pa zmeri dam hesija not. Na cajte pa tut kak cvetal z bioaktivatorjem za cvetoče rastline.
Arabska molža je zakon!
na flaši od hesija piše da daš 50ml na 10L vode, tak da js dam 25ml/5L vode, pa skos s tem zalivam (po potrebi ko je zemla suha) pa 1x do 2x na 14 dni nardim flush. rožce so v zemlji (balkonija), se mi zdi da majo mal prevč gnojil čeprav so ful lepe. no zadnih 14 dni pa sam z vodo zalivam, vsak dan tuk da voda prteče v podstavek.
infy kak pa teb uspevajo, a kažejo kake znake pomankanja, a si zadovoln s pridelkom?
infy kak pa teb uspevajo, a kažejo kake znake pomankanja, a si zadovoln s pridelkom?
niso nic kazale sam so tak mele dobro pripravljeno zemlo.
z pridelkom sem biu zadovoljen sam je ze vse sfalilo bom pa zaj v kratkem neki indoor se naredo
z pridelkom sem biu zadovoljen sam je ze vse sfalilo bom pa zaj v kratkem neki indoor se naredo
ej božo, probi enkrat zemljo Brill Blumenerde, sm že neki zemlje probu, pa je ta še najbolša, no vsaj zame. Drgač so pa še boljše, sam so drage k ps..z guanom, tm mora tut rast k hudič..
Arabska molža je zakon!
Jaz bi samo vprašal če je kaj narobe če sta 2 HPS žarnici 4 centi narazen pod reflektorjem
Quote:
ej božo, probi enkrat zemljo Brill Blumenerde, sm že neki zemlje probu, pa je ta še najbolša, no vsaj zame. Drgač so pa še boljše, sam so drage k ps..z guanom, tm mora tut rast k hudič..
kje se pa da kupit to zemljo, bi probal? ta balkonia k jo mam ima tud bat guano not žakl pa stane 11e 70L
kje se pa da kupit to zemljo, bi probal? ta balkonia k jo mam ima tud bat guano not žakl pa stane 11e 70L
Takole, da še jaz pokažem s čim se zabavam do naslednje sezone outdoora Gojim več ali manj iz lastnega veselja in ni namen, da pridelam neke ogromne količine
Še nekaj slik:
Lp
Še nekaj slik:
Lp