Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Kj je normalno da se od HPS luči dušilka tako segreje da se je ne da dotaknit in ali tudi vaša HPS luč včasih "utripne"?
ja to je normalno da se segreje.da pa učasih "utripne" pa ni glih normaln
saj ne ravno utripne, tko da prav na žarnici vidiš utripanje. ampak če gledaš dalj časa v neko stvar se ti zdi kot da rahlo svetloba pobliskne
ha ha ha ja ti kr glej not u tisto luč je dobro za oči.
mislm da sm najdu problem zakaj so tok majhne :S ko je žarnica prižgana je u boksu 30 stopinj s tem da boks nima vrat ampak sam folijo čez da ne gre svetloba vn (iz ush drugih strani je zaprt) pol k pa žarnca ne svet pa pade temperatura na 15 stopinj...
zdej pa a najbol da namontiram vrata pa ventije pa bo bol z temperaturo....sam vsen me skrbi da tistih 5-6 urc k žarnica ne svet da bo preveč dol padla temperatura :S
zdej pa a najbol da namontiram vrata pa ventije pa bo bol z temperaturo....sam vsen me skrbi da tistih 5-6 urc k žarnica ne svet da bo preveč dol padla temperatura :S
tut to se dogaja lohk da zarad nihanja napetosti v
omrežju, ce mas staro zarnco je tut mozn! aja mozno pa da se teb sam zdi da "pobliskne"
omrežju, ce mas staro zarnco je tut mozn! aja mozno pa da se teb sam zdi da "pobliskne"
na 15 stopin? ja odlično ne? NI UREDU! pa tudi 15 ni tko strašno kritično tuki je mogla bit temperatura še kakšno stopinjo nižja za moje pojme ampak sej ni zdej to pomembno.
uglavnem: naštimej ventilator,probej najprej izolirat tam na prvi strani k maš sm foljo (stiropor,tervol...)pa boš vidu če ti bo držal temperaturo tist cajt k ni luči. če ne si boš mogu pa kakšn greuc umislit
uglavnem: naštimej ventilator,probej najprej izolirat tam na prvi strani k maš sm foljo (stiropor,tervol...)pa boš vidu če ti bo držal temperaturo tist cajt k ni luči. če ne si boš mogu pa kakšn greuc umislit
no ja sj zdej sm se odloču da bom še vrata naštimu pa ventije...pol pa to obleku s stiroporjem..da neb not obleku k že vse uštiman bi blo kj narobe če iz zunanje strani boks oblečem??
Mam eno vprašanje, na sliki je označeno, kje mislim odrezat za klon, rad bi ugotovil spol, in če bo žensko uporabo naprej. Mislim počakat da še en štuk naredi potem pa odrezat. Pa da se mami al ati najlepše razraste.
Kaj bi bilo najboljše ?
Hvala
Kaj bi bilo najboljše ?
Hvala
Quote:
mislim da meni bliska v glavi
mislim da meni bliska v glavi