Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
grow room mislem oblečt z mylar folijo jo dobim kukr hočem za male pare tko da če koga zanima še lahko dobi....
ej stari ti si zihr bosanc k tko ponujaš okol?
pa dej povej kaj je to "maylar folja"
pa dej povej kaj je to "maylar folja"
nop nism bosanc če kj šteje sm še u bivši jugi rojen haha am mylar folija podobna je alu foliji sam da je že na otip drgačna..drgač pa odbija baje več k 90 posto svetlobe...nwm pač uporablam jo še nek drugje pa mam tega še velik
ubistvu jo jz zrihtam cenej k ta tip k jo kle gor ponuja pa sm mislu za kak per zaslužt hehe http://freeweb.t-2.net/growshop/ventilacija.htm
Ker ste rahlo zaspamal topic ponavljam moje vprašanje
Furam scrog - under net. In včeraj sem dal rastline na cvetenje. Sedaj me pa zanima, če glavni vrh še vedno potiskam pod mrežo ali ga pustim, da raste proti luči.
Nimam glih nekaj ogromno placa med mrežo in lučjo in se bojim, da bo šel vrh prehitro v luč.
Furam scrog - under net. In včeraj sem dal rastline na cvetenje. Sedaj me pa zanima, če glavni vrh še vedno potiskam pod mrežo ali ga pustim, da raste proti luči.
Nimam glih nekaj ogromno placa med mrežo in lučjo in se bojim, da bo šel vrh prehitro v luč.
iz mojih iszkusen se naj bi pustil da raste sam ce nimas dovol placa bo bos na vsak nacin mogo se spodi dat sam rajsi naredi to se v zgodnji fazi cvetenja ker pozneje bo tezje
kolk je ponavadi časa med tem da se moški začne kazat in da je že prepozno da ga odstraniš? nekje sm najdu da lahko v dnevu samo to se mi prehitro zdi...
Quote:
ce nimas placa potem dej vrh pod mrezo, kaj pa ces drugega
ce nimas placa potem dej vrh pod mrezo, kaj pa ces drugega
police in helicopter search for marihuana ...
torej najprej hvala za prejšne odgovore...
zdej pa nism čisto prepričan za optimalne dimenzije boxa.
nekako se nagibam k 120x120 in ene dva metra v višino za 400w hps zemljogrow... če bo to v redu oz kaj bi bilo najbolje...
hvala vnaprej
zdej pa nism čisto prepričan za optimalne dimenzije boxa.
nekako se nagibam k 120x120 in ene dva metra v višino za 400w hps zemljogrow... če bo to v redu oz kaj bi bilo najbolje...
hvala vnaprej