OUTDOOR ...:::2010:::...
Re: OUTDOOR ...:::2010:::...
svaka čast rata, po vseh bilkah šajna ZELO lepe, kolk so stare?
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
a ti je ze kej zacel revegat od tistga ko je zacvetel? lepe!
Zanima me kaj se da storiti zoper kobilicam, če kdo mogoče ve in je imel podobne probleme, ker mi jedo rastline. Ali deluje mogoče BIOKILL? Je uredu če špricnem direkt na rastlino ali naj pošpricam okoli?
stare so okol dva pa pol meseca.
ene par že revega ,drugo bo pa zgleda šlo v maloro
ene par že revega ,drugo bo pa zgleda šlo v maloro
mi lohako kdo pove svoje mnenje če bi kaj ratalo če bi dal zdaj vzklit še kakšnih 15 tradicionalnih domačih semen ? mislim glede tega da je že prekasno
Quote:
Pozdravljeni, zadnič sem rožo vršičkal in jo znižal za 3 nadstropja, ko sem na sredini odrezal je bila luknja, se pravi votlo steblo, ali lahko to vpliva na kakšno izsušitev ali pa kaj podobnega. ali je treba kaj urgirat?
prosim če mi kdo svetuje, da v skrajnem primeru premažem z kako smolo
Pozdravljeni, zadnič sem rožo vršičkal in jo znižal za 3 nadstropja, ko sem na sredini odrezal je bila luknja, se pravi votlo steblo, ali lahko to vpliva na kakšno izsušitev ali pa kaj podobnega. ali je treba kaj urgirat?
prosim če mi kdo svetuje, da v skrajnem primeru premažem z kako smolo
rasta priloži kakšno sliko zdravn da si lažje predstavljamo kako stvar zgleda
rasta, boljš je če lukne ni. Da škodljivci in bakterije in vse ta zalega ne more v njo. Če maš kakšno naravno smolo, drugače se da kupit smolo ki celi podobne rane in s tistim namažeš.
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
Quote:
mi lohako kdo pove svoje mnenje če bi kaj ratalo če bi dal zdaj vzklit še kakšnih 15 tradicionalnih domačih semen ? mislim glede tega da je že prekasno
Lahko daš, vendar ne pričakuj nevem česa. Jaz sem lani posadil eden orange bud na začetku avgusta Posekal sem ga okoli sredi novembra.Gor pa je bilo cca. 15-20g
Lahko daš, vendar ne pričakuj nevem česa. Jaz sem lani posadil eden orange bud na začetku avgusta Posekal sem ga okoli sredi novembra.Gor pa je bilo cca. 15-20g
Jaz sem pred leti preizkusil orange bud od DP in res tale strain ni za vun
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu