OdgovorNapisal/-a Vengust24 » 20 Okt 2010, 21:29
lej jst prej nism nikol kadil trave pa kakih drog resnejših jemal. to je zame prvič. Par dni nazaj smo spet mal kadil. In jst sm bil najbol do zdj zadet... omg. men je take delalo da joj... se je pa stopnjevalo do najvišje meje. in ko sm bil na vrhuncu sm vse doživljal kot v filmu, nobenga nism resno jemal, ker sm pač mislu da tko v scenarju piše. In pol je pršl nekaj najhujega. Bilo nas je 4 skup. In jst sm bil nabol prbit ker sm pač začetnik. In ti trije kolegi ko so mi nekaj začeli razlagat sm jst v glavi prav tako doživljal. ko so mi rekl da padam v vodnjak sm začel mahat z rokam in res videl kako padam v vodnjak. nato so rekl, zdaj je pa mama tukaj zresn se in sm se res počutu kokr da je moja mama zravn mene in me gleda. ampak to so efekti ki so trajal tko 2-3 sekunde. No ko so fantje pogruntal kaj mi je so se še bol spravlal name sej mi je blo zabavno in sm vedu ka deljo ampak ko sm slišal nekaj groznega al lepega sm v glavi to tut čist realno podoživel in izkušnja je enkratna. Je pa to trava sajena vse venih tk da ni skank. Nevem no rečte da se norčujem al kk sam tole je bolš ko pa bit pijan. Ker taki občutki... nepopisno.