OdgovorNapisal/-a medicalgrow » 13 Nov 2010, 10:49
Lep pozdrav
Berem forum že kakšna 2 meseca in mislim,da sem pripravljen
začeti svoj prvi indoor grow.Sem v fazi priprave grow rooma
velikosti 100 cm širine 80 cm globine in 220 cm višine.
Nameravam gojiti pod 400 w hps lučjo 6 rastlin iz feminiziranih semen green house seeds sorta Big Bang.
Med pripravo ventilacije se mi je porodilo eno vprašanje in bi vas lepo prosil za nasvet.
Živim v stanovanjskem bloku in sem mislil izkoristiti dimnik kamor je priključena kuhinjska napa za odvod zraka iz sobe,dovod zraka bo iz stanovanja kjer je konstantna temperatura okoli 23-25 stopinj.
Zanima me ali je mogoče da bi se vonj odveden v dimnik kaj občutil v stanovanjih ,ki so nad mano v vertikali saj so tudi oni priklopljeni gor in se bojim ,da se nebi vonj širil v druga stanovanja.
Zanima me tudi ali je zrak ,ki bo prihajal v sobo dovolj hladen ,da mi ne bo temperatura v sobi narastla nad dovoljeno mejo.
Ni problem nabaviti ogljeni filter samo sem mislim dati ventilacijo direktno v dimnik,ker bi tako lahko imel dokaj neslišen ventilator v primerjavi z priklopljenim filtrom.
Ne vem ali je tu pravo mesto za to vprašanje ,ampak nisem hotel odpirati nove teme,nisem pa našel na forumu podobnega vprašanja kot ga imam tudi sam.
Grow report sledi ko vse skupaj zaštartam v kakšnih 10 dneh.