OdgovorNapisal/-a Blackweedow » 26 Jun 2011, 14:15
Bleiweis
Ne nismo vsi istih let kot ti...
Ne ti meni tle neki nakladat namreč, če naredim napako in to tudi vidim se opravičim.
Po moji zaslugi? ja res meni grejo zasluge? pač iloveoutdoor je opica in tega nemoreš zanikat, seveda je to moje mnenje ki ti ga tebi nism nikoli vsiljeval, ne zdej ti meni vn metat neke povsem brezvezne opazke ki sploh nimajo podlage...
Ne verjamem da grejo meni zasluge, zato ker stari mački zapuščajo forum...
Njih sm vedno spoštoval, ampak mi lahko poveš kako nej mam spoštovanje do ljudi kot so iloveoutdoor,izanci, zzero in še bi lahko našteval?...
Pol uletiš ti Bleiweis gor in mi napišeš da sm debil le z nekoliko olepšanim besedilom, koj kurac je pa iloveoutdoor da bo sodil kaj je muzika, me razjezi tako jezikanje priznam in posledično pokažem zobe, če bi moglo bit komu namenjeno to tvoje besedilo bi moglo bit iloveoutdooru.
Ne vi meni tle nabivat, pa ste sami novi pajacoti gor, jst sm bil že veliko prej registriran gor na forumu in sm vedno mel rišpekt do tistih ki so dejansko kaj znali, ne pa vi te opice ki zaj tu gor plaziste, tut jst razmišljam da bi kar na IC prešaltu, ker tuki ste več kot očitno same opice vsi ki so imeli kej v glavi so spakirali in odšli.
sploh pa včasih si se lahko kaj naučil zdej pa tle s takimi dripci se lahko samo po glavi mlatiš...
In pol boš ti govoru od prcanja...
You must think first, before you move.