Mrežica na drobilniku se uporablja zakaj?
Mrežica na drobilniku se uporablja zakaj?
Kupil sem en drobilnik, pa me zanima zakaj ima na spodnji strani mrežico, ker ko drobim se ne vidi nič da bi skoz padlo
Re: Mrežica na drobilniku se uporablja zakaj?
za kristale
Ewery leaf has 2 sides...
But only 1 leafe is beutifull on both sides...
But only 1 leafe is beutifull on both sides...
a so nevidni ker videti je kot da bi blo prazno
bos mogo par gramov zmlet...
Odvisno tudi kaj melješ Pri nekateri nepade nič pa če zdrobiš 50g pri kateri maš pa od 0,3 že lepo zaprašen
Osebno sem se s časom naveličal tega
lp
Osebno sem se s časom naveličal tega
lp
Let the positive vibes reach and teach you...
Pol mam pa srečo,da mam tako,da ne pade nic skozi oziroma minimalno.Bom pustil zaprto dol pa se mogoče s časom nabere)Je pa res, da je srebrne karve in se ne vidi dobro če bi blo malo kristalov notri.
Jaz sem si pred parimi dnevi kupil svoj prvi drobilnik (alu) in sem zelo navdušen. Nič več rezanja s škarjami ipd. Ja, vem... me je čas povozil. Sem še iz tiste stare šole, ko se je vse delalo na roke. 
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
-
USBN
Meni so pa škarjice še vedno zmagovalec. Zakaj bi nosil okoli grinder ki je veliko večji od škarjic? poleg tega, če te modri zbustajo z grinderjem, je stvar veliko bolj očitna kot pa če imaš škarjice
Jaz sem prej kr med prsti zmlel zej pa z drobilnikom.Drobilnik je bolsi pa hitrejsi.Itak skoz mrezico ne pade nic edino kar je slabse, je to da ne odstrani trde palčke iz stebla
Lej,ko zdrobis,vdari parkrat po mlincku al pa po mizi,da kristali pod mrezco padejo...pa ce je weed suh bi se moglo po 2 tednih uporabe neki 100% poznat..(pa da ga jebes..
)