Quote:
Mal kasnej tam proti koncu septembra Dutch Passion Shaman,Passion #1,Durban Poison, Female Seeds Purple Maroc,Easy Sativa,Purple Power,Maroc Delicious seeds Northern Light Blue,Fruity Chronic Juice...
Naj omenim še DP Blueberry, Frisian Dew, Medical Seeds Hammerhead, pa seveda bilokeri Early straini pa še bi lahko našteval... Nekaj teh sort si ogledujem za letos da končajo tam konec sep. začetek okt., raziskujte po forumu dost jih je kle že večkrat obdelanih v prejšnih outdoorih.
Koristen link http://en.seedfinder.eu/
Pa za lažje brskanje v google search utipkaš search:konoplja.org _________ <-karkol iščeš
srečno sezono!
Hvala za odliče nasvete in zelo dober link!
Odločil sem se za easy sativo,saj sem v temi 2011 videl,da je enemu končala začetku septembra,kar je popolno.
Hvala!

letos se že pripravljam za moje prvo growanje in sicer zunaj Outdoor plac izbran lani poleti, luknje že skopane zemlja ter gnojilo prpravljena.Sedaj pa da ne bom postavljal neumnih vprašanj itd glede kaljenja in sajenja sem prebral po dolgem in počez tudi na tujih forumih malo pa sem zmeden glede vseh teh seed bankov in na miljone semen ki jih le te ponujajo torej kaj mi svetujete za moje prvo sajenje? Sam sem gledal semena od dutch passion fem - durban poison ter od greenhouse - the church torej kaj bi mi kot začetniku svetovali vi, da ni prezahtevno za vzgajati lega na placu je sončna od jutra pa do poznega popoldneva vode ne bo primankovalo imel bi cirka 10 biljk na 2 lokacijah želen pridelek okoli 500g.Lepa hvala za odgovor že vnaprej.Lp Night Shadow.