OUTDOOR2012
-
Exstasy
Re: OUTDOOR2012
No ja tle ti dam prou, če bi bla kača strupena in bi ti sikala v faco.. Ko greš na plac mal bol na trdo stop pa vzem kšno palco pa touč pred sabo pa bojo šle stran.. Pa če jo že vidš da se sonča vzem palco pa jo fukn stran.. Sam ne jih več pobijat, ker to res ni lepo. Deal?
No deal, je pa res da če je nestrupena bi jo lah stran fuknu.. Bom pogledov naslednič kera je bla pa sporočim
Peace!
Peace!
dovolj mam tega, da na leto za staf zmečem preko 400€, zato sem se odločil, da si letos vzgojim svoje lubice. Na forumu sem zasledil, da je idealen čas za sajenje nekje od srede aprila do začetka maja. Zanima me samo ena stvar. Ali sem za outdoor vzgojo letos že prepozen oz. je za sajenje še vedno pravi čas? Semen še nimam. Kupil sem 4 semena easy sative, dobim jih pa konec prihodnjega tedna. Plac mam že izbran. Moj cilj je, da dobim od teh štirih raslinc tam nekje slabih 100 gramov, kar mi bo zadostovalo za letno zalogo pohanja. Kompliciral z gnojenjem ne bom, oz. sploh ne bom gnojil.
-
Exstasy
Maš še čas za tako količino kot jo maš v planu.. Ti sam čimprej dej kalit pa ven, ne pozabi na zajedalce.. Preberi si temo Guerilla2012 tam boš našel vse kar rabiš. Velik sreče!
Preseneča me pa to da si edini z realnimi pričakovanji po DOOOOLGEM času.
Preseneča me pa to da si edini z realnimi pričakovanji po DOOOOLGEM času.
@radjator, zakaj ne boš gnojil? Zelo se izplača. Saj ni treba, da kupuješ neka draga gnojila. Za vegetacijsko fazo (do cvetenja) lahko uporabljaš doma narejeno gnojilo iz kopriv. Za cvetenje pa kupiš nekaj netopirjevega ali ptičjega guana.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
na rožah so se pojavili eni milimetrski škodljivci, take sive barve, zgledajo k ene mini gosenice, opazu pa sm tud ful tanko pajčevino na listih rastlin. a kdo ve kva bi to bilo pa kako bi se tega znebil?
@exstasy
kaj pa mogoče kakšen zvarek ki ga lahko sam pripravim? no sej bom še sam malo pogooglal da mogoče najdem kakšen recept
kaj pa mogoče kakšen zvarek ki ga lahko sam pripravim? no sej bom še sam malo pogooglal da mogoče najdem kakšen recept