PS - postopek sušenja
Re: PÿS - postopek sušenja
klop hvala za skrb! Razvlaževalca trenutno nisem imel sem pa dal noter kilo soli bo že moglo zdržat:) pa ubijalske vonjave v avtu
Sušim v neki stari omari, ki ima vonj po starem. Sušeča konoplja pa mislim, da vleče ta vonj? Ali je bolje da umaknem in sušim kje drugje? NE vem pa kje bi lahko, saj imam samo takšne omare v kleti
-
gangstaparty
lp.. smrdi ti po fajhnem al kako naj rečem po plesni ker kleti so fejst vlažne in omare hitro splesnijo noter..
raje si daj na papir pa v sobi nekam v regal al pa nekam.. bo boljše kot v kleti..saj en druga še dlje se ti bo sušilo al pa še boš kakšno plesen fasal iz omar.. če že imaš dlje časa omare v kleti soo 1000% prepite od vlage:)
Ja ja kulči je, sem nesel po 1 tednu v tisti omarci, še 2 dni na podstrešje in je super končalo
-
frutabella
Fantje, jaz mojo rožco sušim u skednju, kjer je zdaj v tem času že ful hladno. Se bo sploh posušilo brez kakega ogrevanja??
:/
Quote:
Fantje, jaz mojo rožco sušim u skednju, kjer je zdaj v tem času že ful hladno. Se bo sploh posušilo brez kakega ogrevanja??
Predvidevam, da imaš temperaturo pod 20c. V tem primeri, si želiš najmanj 40% in manj vlažnosti, če ne zna vse splesnet in zgnit.
lp,klop
Predvidevam, da imaš temperaturo pod 20c. V tem primeri, si želiš najmanj 40% in manj vlažnosti, če ne zna vse splesnet in zgnit.
lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
-
RYS
Tam kjer sem jaz sušil, sem imel 70% vlažnosti pa se je normalno posušilo
Pa 25 stopinj
Big stinkin helicopter flow through di air