OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
A se lahko perje stran potrga da bi prej dozorelo?
-
WithoutName
Če je "perje čist zdravo" pol sploh ne, ker listi proizvajajo energijo da se lahko budi nabildajo, če je pa perje že čist rumen pa najbol da gre stran ja.
lp
lp
perje poka od zdravja)
@ mood, all respect!!!! super rože največji majstor zaenkrat glede pokazanih slik
peace
peace
-
olivaslivai
mene zanima glede plesni..
a so ql budi če tisto kar je plesnivo pobereš stran,plesen še ni tolko razširjena niti. sam na ful notranjih placih tam pa tam.. to je vrjetno še ql za pokadit?
a so ql budi če tisto kar je plesnivo pobereš stran,plesen še ni tolko razširjena niti. sam na ful notranjih placih tam pa tam.. to je vrjetno še ql za pokadit?
Ej kar je plesnivga pober stran, vrhi morajo bit čist brez plesni...pleglej vrhe...tam kjer je plesen, stran, ne kadit, ker to je strupen za pljuča bog te jeb....o
Arabska molža je zakon!
cel bat odreži, tudi zdravo.
Baje je možno uporabit za olje, če se ti da v to spuščat.
Vir rick simpsonova fb stran.
Baje je možno uporabit za olje, če se ti da v to spuščat.
Vir rick simpsonova fb stran.
Quote:
ker to je strupen za pljuča bog te jeb....o
To sem tudi jaz dolgo mislil, potem pa sem malo poguglal in se je izkazalo da siva plesen (botritis) ni škodljiva zdravju, razen za nekatere alergike..
ker to je strupen za pljuča bog te jeb....o
To sem tudi jaz dolgo mislil, potem pa sem malo poguglal in se je izkazalo da siva plesen (botritis) ni škodljiva zdravju, razen za nekatere alergike..
-
olivaslivai
ja in kk jo pol od oka ločiš
-
olivaslivai
če je na rožah čist malo plesni tam pa tam ko še raste,kakšna je možnnost da se nadaljuje širjenje plesni pri sušenju? kjer so slabši pogoji za rast le te?:D