Ste kdaj našli kaj?
-
gangstaparty
Re: Ste kdaj našli kaj?
narobe smo se razumeli.. ne pišem jas vam in ne napadam..pišem tistimas kateri kradejo!! nisem pa jas nikogar obtoževal al pa se proti vam postavljal..pišem lopovam! marsikdo je ostal brez rož.. ni fain to..
@sense kakšno kamero uporabljaš za helikopterje? oz. kako to funkcionira?
peace
peace
tole s helikopterji je lovska
http://www.ebay.com.au/itm/New-Ltl-Acorn...a-/330759023995
Če se sliši še ni treba da se vidi in lahko tud predvidevaš, sej vsi vemo kakšne zvok oddajajo...škoda ker nisi reskiral 100€ več bi imel še sound,več nimam, zaključujem, ker me nekateri označujejo za lovca ribiča in ostale lažnivce
Če se sliši še ni treba da se vidi in lahko tud predvidevaš, sej vsi vemo kakšne zvok oddajajo...škoda ker nisi reskiral 100€ več bi imel še sound,več nimam, zaključujem, ker me nekateri označujejo za lovca ribiča in ostale lažnivce
"If we could see the miracle of a single flower clearly, our whole life would change."
uuuuuuuu sense lepo lepo!!! a si kakšno zanimivo slikco zabeležil? ter koliko eur je šlo za smse oz. mmse
peace
peace
če sem prav razumel, tole deluje tako: ko pride nekdo mim ga slika in ti pošlje na tvoj telefon slikco ane? samo kaj pa če recimo policija najde to kamero ali lahko potem izvejo tvojo telefonsko in posledično tudi tvoje ime?
pomoje se hitrej zvlečeš ven če ti to najdejo kot pa da te tam dobijo pri delu sam si pač 350eur vrgel v nič
Sim kartica v kameri, lahko kapsom določi točno pozicijo lokacije. Saj zadeva je praktična, a hkrati tudi izdajalska. Normalno je, da lahko preko sim kartice v kameri pridejo do prejemnika mms-ov.
ja pa vseeno to ni dokaz da so rastline tam tvoje
jah ne vem no pomojem vsakič go greš do bilk te posname ko jih prečekeraš/zaliješ, in bi vsakič ko bi šou tja mogu zbrisat use kar je posnel da če slučajno najdejo kamero, da nisi ti tisi ki jim preskrbiš dokazno gradivo :/