OUTDOOR 2013
-
PeroMan
Re: OUTDOOR 2013
Letos se bo sadilo 10x Special Kush #1 (RQS)
3x Royal AK (RQS)
5x Star Night
Probal bom pa izpeljati tudi en guerilla grow z 50 semeni Red Dragona,mislim da sem našel primerno lokacijo.
3x Royal AK (RQS)
5x Star Night
Probal bom pa izpeljati tudi en guerilla grow z 50 semeni Red Dragona,mislim da sem našel primerno lokacijo.
-
WithoutName
Je že dobr datum da dam kalit vn ene par rožic al je še premal ur svetlobe in bi mi rožice prekmal zacvetele?
-
morning420
Pozdrav! Sem začetnik in to leto mislim prvič growati! Zanima me če je visoka razlika med semeni ki jih kupin in semeni ki jih poberem iz bul... Vem da lahko iz bul zraste moški in ženska ampak to vem ločiti.. Zanima me glede pridelka, uspešnosti rastline itd itd.. Prosim za odgovor. hvala
Vse je odvisno od genetike tega semena.
-
morning420
Kakšne so pa možnosti za lepi pridelek?
sama genetika ima še najmanjšo vlogo, dokler ni neka pozna zadeva, poskrbi za fajne pogoje, pa bo tut fajn rodila
Hell, it's about time.
-
morning420
Potem pa veselo na delo Hvala vam za odgovore!
Jaz bi povdaril da ima za lep pridelek veliko krivde relativno velika jama (lahko je jarek skopan sredi hriba zadostuje za 2-3 rastline) ter DOBRA in zelo ZRAČNA zemlja.
Tudi če je zelo malo gnojeno. Jaz sem lani dal pest organskih gnojil takoj na začetku in potem čisto nič več, vseeno je bilo 350g/4 rože, kvalitetno tudi. Mešal sem 210 litrov kupljene zemlje 50/50 iz placa, 1/4 lonca predelanega gnoja in nastrgan stiropor.
Tudi če je zelo malo gnojeno. Jaz sem lani dal pest organskih gnojil takoj na začetku in potem čisto nič več, vseeno je bilo 350g/4 rože, kvalitetno tudi. Mešal sem 210 litrov kupljene zemlje 50/50 iz placa, 1/4 lonca predelanega gnoja in nastrgan stiropor.
Kaj vi uporabljate za zračnost zemlje?
-
generalwar
@zakaj
perlit
nekajkrat sem ga že uporabil, pa se je vsakič dobro izkazal.
v sušnih obdobjih lahko tudi škodi, saj se zemlja veliko hitreje suši.
ni za pretiravat
perlit
nekajkrat sem ga že uporabil, pa se je vsakič dobro izkazal.
v sušnih obdobjih lahko tudi škodi, saj se zemlja veliko hitreje suši.
ni za pretiravat
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena