OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
@kopriva
niso autoflower, niti sorte ne vem. gre za neko domačijo. so pa punce.
niso autoflower, niti sorte ne vem. gre za neko domačijo. so pa punce.
http://www.youtube.com/watch?v=Oa7PUQAQ3zo
@stefy kolk se kej zemlja izsuši v teh vrečah, na kolk časa zalivaš? Pa kaj mislte, če bi te vreče v lukno namontiral a bi korenine sosednjih grmovj prebile vrečo? Študiram a bi pvc vrečo not ruknu ali kej podobnega tem smart potom. Letos sem videl kaj nardijo sosednje rastline-razni grmi v lukin je polno korenin.
>>OnePiecePuzzle>>
kolega je ko je še gojil na dno dajal foljo da mi ni blo treba tko pogosto zalivat. kr tko pa korenine tud ne pridejo skoz plastiko tko da to ni problem.
To na dno lukne razumem, da zadržuje vodo/vlago. Problem je ob straneh. Verjetno bom vrečo od zemlje uporabil vsaj do polovice lukne.
Kaj mislte o drenaži na podnu lukne, da bi dal pesek in perlit pa na to drenažo položil dilo. Gre se za to da je čista glina na podnu lukne pa sumim da bo voda zastajala. Posledično bi korenine gnile in propad rastline. Še kakšna ideja?
Kaj mislte o drenaži na podnu lukne, da bi dal pesek in perlit pa na to drenažo položil dilo. Gre se za to da je čista glina na podnu lukne pa sumim da bo voda zastajala. Posledično bi korenine gnile in propad rastline. Še kakšna ideja?
>>OnePiecePuzzle>>
-
stefy
@cereus: jst jih mam na lokaciji k je cca od 8ih zjutri pa do 6ih popoudne sonce in sm dou u zemlo se agrogel. Zalivam jih na priblizno en tedn po tri litre vode in so cist zadovolne...sei bi lahko manjkrat zaliu sam med tednom so same pa se skale so okol in se zna kr segret use...
Drgac pa agrogel je supr zadeva =D
Drgac pa agrogel je supr zadeva =D
-
stefy
Pa se jst mam vrece iz filca tko da za te vem da jih ni pametno dajat v zemlo k sm dans vidu k sm vzdignu vreco da so rahlo ze korenine od podrastja se zazrle notr...
-
LolekBolek
men pa so na eni tisti listi čist gor novi listi ratali taki rahlo rdeči zarad česa je to'
Mogoče napopaj kako slikco bo lažje povedat
One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.
Bob Marley
Bob Marley
-
pohajkovalec
Quote:
Pohajkovalec mislim da si kar dobil že odgovore katere si iskal sam tudi vzamem vzorec katerega doma počekiram pod elektronskim mikroskopom hočem sevedatop quality of weed
Hvala za odgovore! Vseeno še vprašanje, ki me je v bistvu najbolj zanimalo, koliko hitro (časovno/v dnevih) se kristali spreminjajo v teh zadnjih tednih? Pač nekako povprečno po vaših izkušnjah.
Naprimer po tej sliki, kakšen je časovni interval med posameznimi fazami (vem da je sicer to zelo odvisno od pogojov in posameznega primerka, ampak vsaj neko povprečje)?
http://www.420magazine.com/gallery/data/504/when-to-harvest.jpg
Drugače pa mikroskop že naročen, ne bomo se več sam na laske zanašali!
Pohajkovalec mislim da si kar dobil že odgovore katere si iskal sam tudi vzamem vzorec katerega doma počekiram pod elektronskim mikroskopom hočem sevedatop quality of weed
Hvala za odgovore! Vseeno še vprašanje, ki me je v bistvu najbolj zanimalo, koliko hitro (časovno/v dnevih) se kristali spreminjajo v teh zadnjih tednih? Pač nekako povprečno po vaših izkušnjah.
Naprimer po tej sliki, kakšen je časovni interval med posameznimi fazami (vem da je sicer to zelo odvisno od pogojov in posameznega primerka, ampak vsaj neko povprečje)?
http://www.420magazine.com/gallery/data/504/when-to-harvest.jpg
Drugače pa mikroskop že naročen, ne bomo se več sam na laske zanašali!
Moj indica platz navadna semena
Danes sem prvič po presaditvi je šel gledat in rastejo dosti lepše kot sem mislil, tista desna največja je bila velika ~1,6m vendar je bil samec in se je moral poslovit, ostale izgledajo da so dekleta, no bomo videli tekom časa, zaenkrat pozitiven suprise, glede na to kako šlampasto sem ta platz pripravil in do zdaj skrbel
Sicer sem naredil več fotografij ampak ostale so še bolj šlampaste
Danes sem prvič po presaditvi je šel gledat in rastejo dosti lepše kot sem mislil, tista desna največja je bila velika ~1,6m vendar je bil samec in se je moral poslovit, ostale izgledajo da so dekleta, no bomo videli tekom časa, zaenkrat pozitiven suprise, glede na to kako šlampasto sem ta platz pripravil in do zdaj skrbel
Sicer sem naredil več fotografij ampak ostale so še bolj šlampaste