OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
shaman začne prej cvest...
Quote:
Pozdravljeni!
Najprej pohvale vsem growerjem za prelepe rožice
Pa še moj update:
Churchi:
Na žalost še nič ne cvetijo, so pa vsi veliki okoli 2m
Frisian dew:
Veliki okoli 170 cm. Cvetijo dobrih 14 dni.
Shamana: Eden okoli 200 cm, drugi okoli 220 cm, cvetita slabih 14 dni
LP!
U, madonca to pa zna nanest tud 300g suhe ganje na rastlino. Za Churcha seveda. S čem si pa gnojil, če ni skrivnost
Pozdravljeni!
Najprej pohvale vsem growerjem za prelepe rožice
Pa še moj update:
Churchi:
Na žalost še nič ne cvetijo, so pa vsi veliki okoli 2m
Frisian dew:
Veliki okoli 170 cm. Cvetijo dobrih 14 dni.
Shamana: Eden okoli 200 cm, drugi okoli 220 cm, cvetita slabih 14 dni
LP!
U, madonca to pa zna nanest tud 300g suhe ganje na rastlino. Za Churcha seveda. S čem si pa gnojil, če ni skrivnost
>>OnePiecePuzzle>>
@muflon odlika. Dobro so se ti razrastle.
@WithoutName semena sem dal kaliti nekje, zadnji teden v marcu, nekaj takega. Vem da so za prvega aprila nekako pokukale iz zemlje.
In trenutni "favorit" izgleda nekako takole. Računam da bo prilezel do 250cm . Zaenkrat je na dobri poti.
Danes še pičim suddenfloverje prečekirat, kako napredujejo, to je pa nekako to z moje strani
Srečno vsem
@WithoutName semena sem dal kaliti nekje, zadnji teden v marcu, nekaj takega. Vem da so za prvega aprila nekako pokukale iz zemlje.
In trenutni "favorit" izgleda nekako takole. Računam da bo prilezel do 250cm . Zaenkrat je na dobri poti.
Danes še pičim suddenfloverje prečekirat, kako napredujejo, to je pa nekako to z moje strani
Srečno vsem
welcome to my lab where you can choose your own dreams.
Tale vrhec sem danes odrezal za pokušino
"If we could see the miracle of a single flower clearly, our whole life would change."
@Cereus
Sej niso nevem kolk veliki teli churchi, v dveh luknjah sta po 2 v eni luknji, v eni pa je en sam precej lepša sta shamana, ki sta po eden v vsaki luknji Gnojil pa sem samo spomladi z plantella organik (briketi, pa potem proti koncu julija, ko sem opazil nekaj rumenih listov sem parkrat pognojil z plantella list (tekoče gnojilo), teden nazaj pa sem jim kar bat guano dodal, bodo mogoče prej zacvetele
glede teže pa možno, jaz nebi mogel nič reči, glede na to da je to moja druga sezona, pa da je blo lansko leto vse bolj klavarno
Sej niso nevem kolk veliki teli churchi, v dveh luknjah sta po 2 v eni luknji, v eni pa je en sam precej lepša sta shamana, ki sta po eden v vsaki luknji Gnojil pa sem samo spomladi z plantella organik (briketi, pa potem proti koncu julija, ko sem opazil nekaj rumenih listov sem parkrat pognojil z plantella list (tekoče gnojilo), teden nazaj pa sem jim kar bat guano dodal, bodo mogoče prej zacvetele
glede teže pa možno, jaz nebi mogel nič reči, glede na to da je to moja druga sezona, pa da je blo lansko leto vse bolj klavarno
A je punčka ?
Slika ni najboljša samo mislim,da se še vseeno zgoraj vidijo zviti laski. Hvala za odgovor.
lp.
malo še počakaj. ampak se mi zdi, da en lasek je (kolikor pač vidim)=D
@sense
malce prezgodaj...
@muflon
church lahko še zrase precej, to izgleda pravo nasprotje od klavernega, bravo!
malce prezgodaj...
@muflon
church lahko še zrase precej, to izgleda pravo nasprotje od klavernega, bravo!