Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
pomidor? Paradižnik?
ha ha ha ja to je bolj primorsko narečje za paradižnik,ki izvira iz italjanščine
šment, ne morem editirat... eno vprašanje še (verjamem da je že napisano, ma me ta forum en pikič je*e in ne najdem nič na searchu): ko/če bom presajal, osujem korenine? al jih pustim v kepi s prejšnjo zemljo?
Nimamo dolgih, mamo pa tanke.
ce se držijo korenine zemlje kar pusti staro zemljo na njih da ne bos potrgal korenin pa presadi v novo zemljo
jaz imam v planu naslednje leto posaditi 1kg industrijske konoplje.. povsod kje se bo le dalo.. btk.. zanima me če sadika normalno dozori pa je nihče ne pobere ali lahko naslednje leto vzklije kakšno seme ki je v jesen padlo na tla? nisem glih optimist glede tega ali??
Quote:
jaz imam v planu naslednje leto posaditi 1kg industrijske konoplje.. povsod kje se bo le dalo.. btk.. zanima me če sadika normalno dozori pa je nihče ne pobere ali lahko naslednje leto vzklije kakšno seme ki je v jesen padlo na tla? nisem glih optimist glede tega ali??
Jst te bi pa u rt nabrcu ! Kaj, da vsem ki se matramo naredit dober outdoor indoor ta tvoja industrijska osemeni bilke, ubistvu zje.. cel grow!
Si kdaj pomislil na to??
lp,klop
Jst te bi pa u rt nabrcu ! Kaj, da vsem ki se matramo naredit dober outdoor indoor ta tvoja industrijska osemeni bilke, ubistvu zje.. cel grow!
Si kdaj pomislil na to??
lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
če imaš fem si safe ^^
-
zelenkogreen
Quote:
če imaš fem si safe ^^
A mooče namiguješ da se rastline ki je zrasla iz feminiziranega semena ne da oprašit?
če imaš fem si safe ^^
A mooče namiguješ da se rastline ki je zrasla iz feminiziranega semena ne da oprašit?
-
generalwar
namiguje da je industrijska feminizirana
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena