en **** lahko pričakuješ. mal' dnara mal' muzikebandidos napisal/-a:Koliko g pa lahko pričakujem če posadim v gozd in ne kopljem luknje. Sonca bi bilo nekaj srednjega, ne cel dan. Ne gre se mi za 100 ali več gramov ampak vsaj nekaj bi bilo fino
Outdoor 2015
-
generalwar
Re: Outdoor 2015
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Pozdrav
sedaj sem tudi jaz resneje začel letošnjo outdoor sezono. Na kaljenju so naslednja semena:
3x Purple Maroc
2x Crtitical + 2.0
2x White Widow
2x Moby Dick XXL Auto
2X Royal Haze Automatic
1x Royal Bluematic
pa uspešno sezono vsem
sedaj sem tudi jaz resneje začel letošnjo outdoor sezono. Na kaljenju so naslednja semena:
3x Purple Maroc
2x Crtitical + 2.0
2x White Widow
2x Moby Dick XXL Auto
2X Royal Haze Automatic
1x Royal Bluematic
pa uspešno sezono vsem
'If this is a crime, then we have a whole generation of criminals.'
Mal pozn si...rnrfan napisal/-a:Pozdrav![]()
3x Purple Maroc
2x Crtitical + 2.0
2x White Widow
2x Moby Dick XXL Auto
2X Royal Haze Automatic
1x Royal Bluematic
pa uspešno sezono vsem
-
generalwar
nč ni pozn. če bi dal junija kalit, bi blo mal vprašljivo, začetek maja je pa še vse v redu.SMOKEw33d napisal/-a:Mal pozn si...rnrfan napisal/-a:Pozdrav![]()
3x Purple Maroc
2x Crtitical + 2.0
2x White Widow
2x Moby Dick XXL Auto
2X Royal Haze Automatic
1x Royal Bluematic
pa uspešno sezono vsem
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
Oktavijansrpan
zj vidm da so autoflower kurc men je rožca zacvetela velika prbl 15cm. kva mislte a bo 1 gram suhga gor ?? 
Če se jim nudiš dobre pogoje so čist ok. Pa verjetno ti bo rožca zrasla vsaj še enkrat toliko 
'If this is a crime, then we have a whole generation of criminals.'
Kwa pa sadiš 1 mesec prezgodi.
-
TapravLisjak
Tole se meni zelo dobro sliši. Rožice bi dal na njivo v koruzo. Dodal bi 2 pesti biogrene in eno organika. Nimam pa še rešitve kaj bi dal v fazi cvetenja. Bi šlo za cvetenje z Plantella Organik K + guano ki ima povečan fosfor?tutabugarin napisal/-a:z biogreno in organikom ne mors skurt biljke tko da kr ozezi to je konjski drek bomba zadeva.
Kaj predlagate?
Med koruzo... kako pa misliš to naredit? posekat par kvadratov sredi koruze ?RudiK napisal/-a:Tole se meni zelo dobro sliši. Rožice bi dal na njivo v koruzo. Dodal bi 2 pesti biogrene in eno organika. Nimam pa še rešitve kaj bi dal v fazi cvetenja. Bi šlo za cvetenje z Plantella Organik K + guano ki ima povečan fosfor?tutabugarin napisal/-a:z biogreno in organikom ne mors skurt biljke tko da kr ozezi to je konjski drek bomba zadeva.
Kaj predlagate?