prosim za nasvet... Ze nekaj casa sem na notranjih rastlinah opazula tu in tam kaksno musico in na listih tu in tam kako belo pikico,pa sem mislila da je od music...sem pospricala po zemlji z biokillom in se mi je zdelo, da nisem vec nobene musice vidla...nekaj rastlin pa imam tudi na balkonu n in sem v zadnjih dneh opazila vdno vec takih listov ki imajo polno belih pikic..Zato sem sla danesvse podrobneje pogledat in sem na notranjih opazila le na eni rozi te pikice po listih,na spidnji strani pa par nekih drobnih pajkecov ce se ne motim-tolk majhnih da se tud na fotogr.nic ne vidi..samo temna pikica s svetlimi nogami.Potem sem pogledla sezunanje-na balkonu in ooazila na enem frusian ducku veliko teh objedenih lustov in na spodnji strani spet neke majhne premikajoce pikice in zdi se mi da vmes mahno pajcevino-ampak nisem ziher.Prilagam nekaj slik,ampak se zal ne vidi kaj dosti...
Zdaj sem tu na forumu brala nekaj o pajkih in me zanima ali je to to? Ce je,bi rada najprej poskusila z biokillom morsa vse liste pospricat in obrisat tudi spodaj....pa s tistim pripravkom iz cilija,tobaka itd....ima sekdo kako idejo in izkusnjo? tistih profesionalnih zadev iz zadruge itak ne bi mogla dobit,ker nimam id koga dobit izkaznice....
aja kot se vidi na sliki,je tudi steblo neko pikasto-a so tud tu not kaka jajceca teh pajkov al kaj? Na drugih rozah nabaljonu je samo tu pa tam kak list malo pikast,a ta frisian duck je pa poln tega sranja....
prosim cimprej kako mnenje